powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
telefon działa???2016-11-28 11:11:57

dzwonie od 11:15 nikt nie odbiera masakra
wiktoria_v
telefon działa???2016-11-28 11:11:54

ten sam problem dzwonie ze stacjonarnego i komórki na zmianę mam czas jest 11:35 nikt nie odbiera masakra
wiktoria_v
tel działa2016-11-28 11:11:33

dodzwoniłam sie jest dobrze
wiktoria_v
2016-11-07 14:11:16

Bylem przygotowany ze wysyłka potrwa dłużej natomiast bardzo pozytywnie mnie zaskoczono, kiedy otrzymałem towar w ciągu dwóch dni roboczych, i to za 18zl przy pobraniu! Rewelacja polecam każdemu.
Ps.
kurtka M65 ma dziwna rozmiarowke i ja który nosi kurtki rozmiaru XL w L-ce wygladam, jak gdybym założył worek po kartoflach, lecz kilka poprawek u krawcowej i jest malina :)
Kaczus
SUPER :-)2014-08-15 12:08:43

Bardzo dobra obsługa, świetny kontakt - sprzedawczyni doradziła analogiczne spodnie bojówki do tych które akurat im brakowało - jakość spodni super - wysyłka natychmiastowa. Polecam!
Piotrk20
do Marcin_P272014-03-20 14:03:29

dane z poczty:

From: "bunkier" michu@bunkier.com
To: piotruspan38@wp.pl
Subject: STEEL 3D
Date: Tue, 17 Mar 2014 14:52:24 +0100
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_NextPart_000_0003_01CF3D41.E50803B0"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3664
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3664

poniżej wklejam treść maila:
"witam,
niestety rozmiaru 43 z tego modelu zabrakło - mamy 44 ale moze być za duży. najbliższa dostawa ze steela będzie w przyszłym miesiącu ale ciężko dokładnie określić czy na początku, w połowie czy na koniec. jeśli jednak zdecydowałby sie Pan na 44 to prosze o kontakt - podamy wtedy dane do wpłaty"

tak więc uprzejmie prosimy o nie wypisywanie bzdur. a co do FB to strone na FB prowadzi sklep stacjonarny dzialający pod tą sama nazwą co sklep internetowy.
admin
Opina 22014-03-19 20:03:23

Jaki mail? WTF żadnego maila nie dostałem od was!! napisałem do gości na facebooku bo tez tam jest jakiś bunkier a oni odpisali za nie maja nic z wami wspólnego ale skontaktują się w mojej sprawie ale Wy nie wysłaliście do mnie ŻADNEGO maila!!!. Co do telefonu to dzwoniłem o 14 parę razy i nie piszcie tu bzdur o godzinach pracy bo w tym czasie wcale nie odbieracie. Takim podejściem oraz kłamstwami daleko nie zajedziecie. Radze sprawdzić wysłane maile zanim napiszecie ze coś otrzymałem.
Marcin_P27
do Marcin_P272014-03-19 17:03:10

w odpowiedzi na Twojego maila pisaliśmy że w chwili obecnej brakło rozmiaru. czasami zdarza się że maile od nas trafiają do spamu - nic na to nie poradzimy. a co do telefonu to zarówno w zakładce "o nas" jak i na stronie głównej jest napisane że pracujemy do godziny 16.00 - jeśli dzwonisz po tym czasie to przykro nam ale się nie dodzwonisz.
admin
Opinia2014-03-18 16:03:13

Zarejstrowałem się tu z nadzieją że kupię fajne glany- no i były. Złożyłem zamówienie i tu ... jak dla mnie brak profesjonalizmu to mało powiedziane- brak jakiejkolwiek obsługi klienta. 1- brak numera konta- nawet po złożeniu rzekomego zamówienia na maila nie przyjdzie żadna informacja, 2- dzwonie na podany numer 10 razy i ... nic nikt nie odbiera, pisze 2 maile i o zgrozo tu tez zero odpowiedzi. W związku z powyższym chrzanie takie zamawianie i już w ogóle go nie chce!Nie ogarniacie tematu- zatrudnijcie więcej osób które zadbają o klienta bo jak dla mnie to jeszcze nikt mnie tak nie olał jak tu. Ci którym udało się złożyć zamówienie i w dodatku zostało zrealizowane gratuluję bo są chyba wybrańcami. Pozdrawiam i życzę zmian na lepsze
Marcin_P27
Oby tak dalej...2014-03-13 19:03:19

W poniedziałek zamówiłem porcięta, dziś przyszła paczka. Bez żadnych problemów, opóźnień, etc.
kajojwielki
:(2014-02-20 15:02:54

Ile trzeba czekac na przesylke od was ??
Neotantres
Odpowiedz na maila.2014-01-14 14:01:19

w niedziele (12.01) wyslalem do panstwa maila. czy mozecie na niego odpowiedziec?
z1pQ
Harringtonka2013-11-26 20:11:30

Ja zamówiłem w kwietniu harringtonke i do dzisiaj(mamy listopad)jej nie otrzymałem.Pieniądze wzięli a kurtki jak nie było tak nie ma.Jak dzwoniłem to sekretarka a na maila nie było odzewu.Pięknie po prostu.Nie ukrywam że oczywiście nie mam nadziei na jej otrzymanie-nie jestem aż tak naiwny.
Scot69
9 dni...2013-11-20 18:11:22

Czekam już na przesyłke 9 dni... myślałam, ze będę czekać ze 3 ... z koro ze Szczecina do Świnoujścia... kiedy w końcu przyjdzie moja przesyłka...?
GoSshhaaaaa
Spoko.2013-10-07 15:10:12

Zamówiłem bluzy (firmowe - BNR). Całość zamówienia zamknęła się w 8 dniach. Lepiej do dzwonić, niż załatwiać cokolwiek mailowo - typ na słuchawce jest ogarnięty, więc nie trzeba się stresować. I jeszcze jedno: te bluzy to jest WYPAS: gramatura, krój po prostu rewelacja.
Szczaw01
harinngtonka2013-10-02 16:10:52

zamówiłam w sobotę kurtkę typu harrington, przyszła dzisiaj, super szybka przesyłka, kurtka cudna wręcz idealna ;))
pannamanna
pytanko.2013-09-28 21:09:44

zamówiłam dziś kurtkę, po jakim czasie mogę sie jej spodziewać ;) ?
pannamanna
małe pytanie2013-09-15 19:09:00

mam pytanie, czy pojawią się inne rozmiary kurtki Supreme Vintage black
wroblak
Wymiana2013-04-26 19:04:28

Siema, Kupiłem u was w sklepie Ramoneskę, Nie jest zła, jednak nie czuję się w niej najlepiej bo ma ciut za długie rękawy. Dało by radę odmienić? WOlał bym to niż gonić do krawca żeby mi za 50 dych je skracał
rafal.szejny
Wszystko Ok2013-04-15 08:04:24

Po drobnym nieporozumieniu paczka dotarła na miejsce :) Towar jak zawsze elegancki a obsługa w sumie bez zarzutu. Jeszcze zrobię u was zakupy :)
MieszkoK
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Kurtka M65 Miltec black
 

Nowości

Szorty BDU black
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens