powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
telefon działa???2016-11-28 11:11:57

dzwonie od 11:15 nikt nie odbiera masakra
wiktoria_v
telefon działa???2016-11-28 11:11:54

ten sam problem dzwonie ze stacjonarnego i komórki na zmianę mam czas jest 11:35 nikt nie odbiera masakra
wiktoria_v
tel działa2016-11-28 11:11:33

dodzwoniłam sie jest dobrze
wiktoria_v
2016-11-07 14:11:16

Bylem przygotowany ze wysyłka potrwa dłużej natomiast bardzo pozytywnie mnie zaskoczono, kiedy otrzymałem towar w ciągu dwóch dni roboczych, i to za 18zl przy pobraniu! Rewelacja polecam każdemu.
Ps.
kurtka M65 ma dziwna rozmiarowke i ja który nosi kurtki rozmiaru XL w L-ce wygladam, jak gdybym założył worek po kartoflach, lecz kilka poprawek u krawcowej i jest malina :)
Kaczus
SUPER :-)2014-08-15 12:08:43

Bardzo dobra obsługa, świetny kontakt - sprzedawczyni doradziła analogiczne spodnie bojówki do tych które akurat im brakowało - jakość spodni super - wysyłka natychmiastowa. Polecam!
Piotrk20
do Marcin_P272014-03-20 14:03:29

dane z poczty:

From: "bunkier" michu@bunkier.com
To: piotruspan38@wp.pl
Subject: STEEL 3D
Date: Tue, 17 Mar 2014 14:52:24 +0100
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_NextPart_000_0003_01CF3D41.E50803B0"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3664
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3664

poniżej wklejam treść maila:
"witam,
niestety rozmiaru 43 z tego modelu zabrakło - mamy 44 ale moze być za duży. najbliższa dostawa ze steela będzie w przyszłym miesiącu ale ciężko dokładnie określić czy na początku, w połowie czy na koniec. jeśli jednak zdecydowałby sie Pan na 44 to prosze o kontakt - podamy wtedy dane do wpłaty"

tak więc uprzejmie prosimy o nie wypisywanie bzdur. a co do FB to strone na FB prowadzi sklep stacjonarny dzialający pod tą sama nazwą co sklep internetowy.
admin
Opina 22014-03-19 20:03:23

Jaki mail? WTF żadnego maila nie dostałem od was!! napisałem do gości na facebooku bo tez tam jest jakiś bunkier a oni odpisali za nie maja nic z wami wspólnego ale skontaktują się w mojej sprawie ale Wy nie wysłaliście do mnie ŻADNEGO maila!!!. Co do telefonu to dzwoniłem o 14 parę razy i nie piszcie tu bzdur o godzinach pracy bo w tym czasie wcale nie odbieracie. Takim podejściem oraz kłamstwami daleko nie zajedziecie. Radze sprawdzić wysłane maile zanim napiszecie ze coś otrzymałem.
Marcin_P27
do Marcin_P272014-03-19 17:03:10

w odpowiedzi na Twojego maila pisaliśmy że w chwili obecnej brakło rozmiaru. czasami zdarza się że maile od nas trafiają do spamu - nic na to nie poradzimy. a co do telefonu to zarówno w zakładce "o nas" jak i na stronie głównej jest napisane że pracujemy do godziny 16.00 - jeśli dzwonisz po tym czasie to przykro nam ale się nie dodzwonisz.
admin
Opinia2014-03-18 16:03:13

Zarejstrowałem się tu z nadzieją że kupię fajne glany- no i były. Złożyłem zamówienie i tu ... jak dla mnie brak profesjonalizmu to mało powiedziane- brak jakiejkolwiek obsługi klienta. 1- brak numera konta- nawet po złożeniu rzekomego zamówienia na maila nie przyjdzie żadna informacja, 2- dzwonie na podany numer 10 razy i ... nic nikt nie odbiera, pisze 2 maile i o zgrozo tu tez zero odpowiedzi. W związku z powyższym chrzanie takie zamawianie i już w ogóle go nie chce!Nie ogarniacie tematu- zatrudnijcie więcej osób które zadbają o klienta bo jak dla mnie to jeszcze nikt mnie tak nie olał jak tu. Ci którym udało się złożyć zamówienie i w dodatku zostało zrealizowane gratuluję bo są chyba wybrańcami. Pozdrawiam i życzę zmian na lepsze
Marcin_P27
Oby tak dalej...2014-03-13 19:03:19

W poniedziałek zamówiłem porcięta, dziś przyszła paczka. Bez żadnych problemów, opóźnień, etc.
kajojwielki
:(2014-02-20 15:02:54

Ile trzeba czekac na przesylke od was ??
Neotantres
Odpowiedz na maila.2014-01-14 14:01:19

w niedziele (12.01) wyslalem do panstwa maila. czy mozecie na niego odpowiedziec?
z1pQ
Harringtonka2013-11-26 20:11:30

Ja zamówiłem w kwietniu harringtonke i do dzisiaj(mamy listopad)jej nie otrzymałem.Pieniądze wzięli a kurtki jak nie było tak nie ma.Jak dzwoniłem to sekretarka a na maila nie było odzewu.Pięknie po prostu.Nie ukrywam że oczywiście nie mam nadziei na jej otrzymanie-nie jestem aż tak naiwny.
Scot69
9 dni...2013-11-20 18:11:22

Czekam już na przesyłke 9 dni... myślałam, ze będę czekać ze 3 ... z koro ze Szczecina do Świnoujścia... kiedy w końcu przyjdzie moja przesyłka...?
GoSshhaaaaa
Spoko.2013-10-07 15:10:12

Zamówiłem bluzy (firmowe - BNR). Całość zamówienia zamknęła się w 8 dniach. Lepiej do dzwonić, niż załatwiać cokolwiek mailowo - typ na słuchawce jest ogarnięty, więc nie trzeba się stresować. I jeszcze jedno: te bluzy to jest WYPAS: gramatura, krój po prostu rewelacja.
Szczaw01
harinngtonka2013-10-02 16:10:52

zamówiłam w sobotę kurtkę typu harrington, przyszła dzisiaj, super szybka przesyłka, kurtka cudna wręcz idealna ;))
pannamanna
pytanko.2013-09-28 21:09:44

zamówiłam dziś kurtkę, po jakim czasie mogę sie jej spodziewać ;) ?
pannamanna
małe pytanie2013-09-15 19:09:00

mam pytanie, czy pojawią się inne rozmiary kurtki Supreme Vintage black
wroblak
Wymiana2013-04-26 19:04:28

Siema, Kupiłem u was w sklepie Ramoneskę, Nie jest zła, jednak nie czuję się w niej najlepiej bo ma ciut za długie rękawy. Dało by radę odmienić? WOlał bym to niż gonić do krawca żeby mi za 50 dych je skracał
rafal.szejny
Wszystko Ok2013-04-15 08:04:24

Po drobnym nieporozumieniu paczka dotarła na miejsce :) Towar jak zawsze elegancki a obsługa w sumie bez zarzutu. Jeszcze zrobię u was zakupy :)
MieszkoK
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Polar Miltec oliv
 

Nowości

Akrylowy plug siodłowy o-ring 12mm czarny
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens