powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
do wsciekly6962013-04-11 15:04:41

tańsze bluzy o mniejszej gramaturze występują tylko w kolorze czarnym - szarych nigdy nie mieliśmy w tej wersji
admin
Chlebak2013-03-28 16:03:27

Chlebak w rzeczywistości jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach.
Poczta Polska nie zawiodła i przesyłka dotarła w 2 dni od zamówienia.
Lubieparowkizcukrem
kurtka m652013-01-24 13:01:22

kurtka kozak polecam
tomson1
czapka2013-01-16 16:01:18

Wszystko bardzo sprawnie. Polecam !!!
damian85
Wszystko elegancko i sprawnie...2012-12-18 11:12:59

Towar kupiony z przedpłatą dotarł bez problemów całkowicie zgodny z opisem. Sumienny i słowny serwis, zasługuje na pochwałę. Dziękuje i POLECAM.
wojtascrz
bluza2012-11-28 18:11:34

Towar otrzymałem ekspresowo.Jakość ekstra.Naprawdę gruby materiał.W rzeczywistości bluza jest ciemniejsza.Minus:zamawiałem z logiem,otrzymałem bez.
myrec71
Bluza''2012-10-13 19:10:27

Odebralem w czwartek bluze ktora zamowilem i wszystko zgodnie z opisem nie mam zastrzezen ogolnie. Jedyne co to paczka szla pare dni ale moze to przez poczte :P Pozdrawiam
huntertbg
Bluza2012-10-12 15:10:04

Pisałem na maila nie odezwał się nikt więc napisze na forum. Bluza o gramaturze 460g kosztuje 139 zł a te cieńsze 99zł. Zamówiłem ostatnio siwą bluzę za 139 zł i okazało się że to jest szmatka nie bluza na maila nikt nie odpisuje odzewu nie ma żadnego. Po raz ostatni kupiłem u was, nie dbacie w ogóle o klientów.
wsciekly696
numer konta2012-10-03 15:10:56

bardzo mi zależy na glanach, które zamówiłam. Ale nie wiem jak zapłacić, bo nie mam numeru konta.. ;(
Gatz
najgorszy sklep na swiecie2012-10-03 15:10:23

lol, zamówiłam buty. na stronie rozmiar jest, kolor jest wszystko piękie i telefon. butów nie ma i nie będzie. ba dum tss schowajcie sie z tym sklepem -.0.
Gatz
Nr Konta2012-09-11 19:09:11

Witam ile u was czeka sie na nr konta bo czekam 2 dzien a chcialbym jak najszybciej dostac spodnie...
domber
multicam MTP2012-08-28 21:08:13

Czy jest jakaś możliwość aby w ofercie pojawiły się spodnie, bluzy itp w tym właśnie camo??
matti_bo
nr konta2012-08-09 11:08:13

tak samo brak numeru konta ani na mejla ani nigdzie tu...
taodkolczykow
Bojówki Miltec woodland camo2012-04-17 19:04:21

Państwa sklep powinien zmienić fotografię produktu http://www.bunkier.com/pokaz.php?wiecej=on&id=890&kat_id=116 . W rzeczywistości te spodnie mają nieco inne maskowanie (są ciemniejsze). Gdybym widział realną fotografię to wybrałbym inny model. Tą fotografią wprowadzają Państwo klientów w błąd. Być może kiedyś była ona adekwatna do produktu, obecnie na pewno nie.
purpi
Glany firmy "STEEL"2012-04-13 12:04:38

Kupiłem na miejscu w sklepie wczoraj Glany firmy "Steel" Jednak okazały się za Ciasne, dzisiaj bez problemu wymienili mi na inny rozmiar. Widać, że cenią sobie każdego klienta, Tak Trzymać, będe tam robił jeszcze zakupy nieraz, Polecam bardzo serdecznie! ;)
nanaya89
Mateusz2012-03-23 21:03:55

Ja naprawde nie wiem skąd te negatywne opinie, zamówiłem kurtkę, wysłałem zapytanie (po 18 juz bylo) nastepnego dnia rano dostalem odpowiedz, kurtka tez zostala wyslana dostałem numer trackera, doszła okazała się za mała bo porąbałem rozmiary, odesłałem, jak tylko doszła została wymieniona na nową i odrazu wysłana, Znów porąbałem rozmiary : D więc wysłałem jescze raz, czekałem jescze krócej, oczywiście cały czas kontakt utrzymywany drogą mailową. Żadnych problemów w ciągu dwóch wymian rozmiaru, wszysztko pieknie popakowane. nie wiem w czym ludzie macie problemy naprawde polecam sklep !
matimal
NUMER KONTA2012-03-22 12:03:05

numer konta wysyłamy indywidualnie każdemu po skompletowaniu zamówienia. postępujemy w ten sposób tylko dlatego by uniknąć niepotrzebnych wpłat i zwrotów w razie gdyby okazało się że np. towaru chwilowo brak
admin
Spodnie Airbone2012-03-20 18:03:57

Witam, no spodenki jak ta lala idealne,mój błąd się przyznaje mogłem poczekać z tą opinią.Ogólnie jest oki,ale zróbcie coś z tym numerem konta ludzie chcą kupić a sianka nie ma gdzie wpłacać no i niech ktoś odbiera ten tel. chcę kupić więcej ale się zastanawiam jak tu kontaktu brak a będzie coś nie tak hmm.Ogólnie jeśli chodzi o spodnie Oki
viperone
Gdzie moje spodnie???2012-03-19 10:03:06

Witam,jutro mija tydzień,pieniążki zostały też przelane we wtorek na podane konto a spodni nie ma,przez tydzień to z kambodży zdążyli by przysłać a ja mieszkm w szczecinie na prawobrzeżu 10km od sklepu,brak słów.Może zbyt pochopna opinia moja ale poczekm 2 dni jeszcze i jeśli nie będzie towaru to odbiore moje ciężko zarobione pieniążki w inny sposób.
viperone
Numer konta2012-03-14 15:03:43

Ja też proszę o numer konta, chciałem zapłacić od razu po zakupie, ale nigdzie go nie mogę znaleźć. Dlaczego nie dacie go na stronie?
kollec74
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Combat Short night camo
 

Nowości

T-Shirt Skull Devil
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens