powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
do urzytkownika waca132008-12-27 19:12:34

ty to musisz być debilem... dali dziecku pod choinkę komputer z dostępem do internetu i szaleje... nie wydaje ci się że załoga bunkra też ma święta? człowieku skąd tacy jak ty się biorą? wyluzuj... napewno po świętach skontaktują się z tobą. trochę wyrozumiałości...
ps. pozdrowienia dla całej załogi sklepu
alojzy
Czekam na maila2008-12-26 14:12:45

Wyslalem 2 maile potwierdzajace moje zamowienie ale wciaz czekam na maila zwtornego z nr konta i reszta danych potrzebnych do wplaty. Pozdrawiam

waca13
waca13
do Ruuda2008-12-10 16:12:03

spokojnie... po naszej rozmowie zamówienie zostało anulowane.
admin
Rezygnacja2008-12-10 15:12:57

napisałam meila ale piszę też tu bo nie wiem czy dotarł - tak więc rezygnacja z zamówienia nr.2008-12-01 23:45:50 / 14129 - z powodu braku towaru ;]
Ruuda
Re2008-12-02 23:12:53

No nic, pozostaje polować dalej. Dzięki za odpowiedź.
Tf4rdy
do Tf4rdy2008-12-02 22:12:40

zgadza się - koszulki są zgodne z rozmiarówką Eboli - wkońcu to ich koszulki... a rozmiar L był jeszcze wczoraj - spóźniłeś się... ale może za 2 tygodnie będzie znowu.
admin
rozmiarówka2008-12-02 21:12:59

Od jakiegoś czasu szukam tej o oto koszulki: http://www.bunkier.com/pokaz.php?wiecej=on&id=2955&kat_id=168, a że w końcu ją znalazłem to jak na złość nie ma L-ek. I tu powstaje moje pytanie - czy będą i jeśli tak to kiedy. A i ewentualnie czy można poznać długość i szerokość XL i M, bo może bym się tamtymi rozmiarami ew. zadowolił. Koszulki są zgodne z rozmiarówką Eboli? Jeśli tak, to wiele wyjaśnia.
Tf4rdy
do Ruuda2008-12-01 11:12:45

tak - to są te same buty
admin
do Matrin802008-12-01 11:12:44

w najbliższym czasie nie masz co liczyć że będziemy mieli 14d SteelGripy albo BNR-y...
admin
NIEDOSTEPNE ROZMIARY GLANOW!!!!2008-11-29 15:11:34

Witam, chcialbym kupic glany (BNR 14d blk) lub (Steel Grip 14D blk) pisalem wiele razy o rozmiar 9 lub 10 czy bedzie, na info@bunkier.com ,ale zadnej odpowiedzi niedostalem.Mialem juz raz te buty i dlatego niechce innych,ale sytuacja i pogoda powoli mnie zmusza do zakupu innych.Dlatego odpiszcie czy bedziecie miec te rozmiary i kiedy.DZieki :) pozd
Matrin80
rozmiary?2008-11-29 13:11:25

Glany N-steel i Steel mają tą samą rozmiarówke?
Ruuda
szelki2008-11-25 14:11:00

wszystko super, zamówienie realizujecie w zawrotnym tępie co mnie zdziwiło i ucieszyło, ale za 41zł myślałam ze szelki bedą nieco lepszej jakości..
sourcherry
Moja opinia2008-11-20 22:11:45

Nie pierwszy raz kupuje w BNR.com, realizacja jest ok, łatwy kontakt, ciuchy niestety niedopracowane :/ cena nie jest odpowiednia do jakości. Rewelki nie ma. Po prostu sklep.
tuxkiller
vavamuffin tiszert2008-10-21 19:10:42

a co odnośnie mojego pytania dotyczącego rozmiarów podkoszulków?
uther
do siwucha0072008-10-21 16:10:04

są dostępne
admin
Glany Steel 105 10d czarne2008-10-20 19:10:09

Dzisiaj dostałem paczkę z glanami. Niesamowicie pozytywnie zaskoczyła mnie szybkość przesyłki - tak, wiem, wiem, to zależy od poczty, ale to znaczy też, że obsługa realizuje zamówienie naprawdę szybko. No i cena bezkonkurencyjna. Solidna ekipa, polecam.
MKD
Spodnie M65 Texar black2008-10-20 11:10:46

dobri. Pisałam do Was maila dotyczącego spodni Spodnie M65 Texar black ( rozmiar L) które chciałabym kupić, a są niedostępne.. czy istnieje możliwość żeby się pojawiły. Ale nie dostałam odpowiedzi, może tu coś uda mnie się dowiedzieć ;-p
siwucha007
vavamuffin tiszert2008-10-18 18:10:19

czołem, mam pytanie odnośnie rozmiarówek tych podkoszulków. Tzn czy istnieje możliwość poznania długości i ew. szerokości rozmiarów M i S?
uther
do munky3332008-10-14 13:10:39

twoja paczka została już dawno wysłana, a kiedy dojdzie to nie jestem w stanie ci wywróżyć bo to zależy od poczty a nie odemnie.
admin
zamowienie2008-10-13 17:10:29

Potwierdzam meila cały czas. Pisze i nikt mi nie odpisuje i nie wiem czy zamowienie sie powiodło czy nie. i kiedy dojdzie itp itd. No i tyle :P
munky333
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

N2B Surplus washed night camo
 

Nowości

Soczewki EL DIABLO
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens