powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
REKLAMACJA GLANOTEKA2008-09-08 10:09:06

witam, odesle Wam te szorty tylko nigdzie na tej stronie nie mozna znalesc Waszego adresu??? czy ma to byc punkt podany na paragonie??? Prosze o dokladny adres gdzie przyjmujecie przesylki reklamowane.
dzieki
GLANOTEKA
do denis2008-09-01 10:09:37

twoja paczka została wysłana 11.08 - czyli zaraz na drugi dzień od złożenia zamówienia. oto numer paczki: (00)159007735096844686. idź lepiej z tym numerem na pocztę i zapytaj o tą paczkę zamiast mieć pretensje do garbatego że jego dzieci są proste
admin
Witam2008-08-29 20:08:38

Zamówiłem coś z 2 tygodnie temu spodnie
BDU Mtc camo desert three colors i do dzisiaj ani spodni nie mam, ani odpowiedzi na mail. Czy wogóle te spodnie dotra kiedyś ???
Denis
do papka2008-08-25 17:08:59

twoja paczka została wysłana 18.08. oto numer listu przewozowego: (00)159007735096844853. może poczta ci awiza nie zostawiła... idź z tym numerem na pocztę i zapytaj o paczkę.
ps. i nie unoś się... nie mamy wpływu na doręczanie paczek przez pocztę
admin
???2008-08-20 16:08:58

zamawiałam u was glany a jest już środa i tak się zastanawiam czy je w ogóle dostane...
papka
???2008-08-20 16:08:38

p.s zamówienie składałam w czwartek 14
papka
GOOD!!!!2008-08-18 16:08:24

wszelkie zrobione u Was zakupy to przyjemnosc! pozdrawiam!
krzychwin
do GLANOTEKA2008-08-14 16:08:47

witam
odeślij do nas te szorty wraz z paragonem zakupu (reklamacje bez paragonu nie są brane wogóle pod uwagę) i opisz dokładnie cały zaistniały problem na kartce. napisz też na tej kartce swój numer konta do ewentualnego zwrotu gotówki. ustwowo oddamy towar do rzeczoznawcy i po 14 dniach roboczych jeśli rzeczoznawca stwierdzi że jest to wina fabryczna - zwrócimy ci kasę.
admin
HAAAAAAALOOOOOOOOOOOOO2008-08-12 19:08:39

CZY KTOś PRACUJE W TYM SKLEPIE?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GLANOTEKA
REKLAMACJA2008-08-11 18:08:58

ktoś łaskawie może raczyłby odpisaż???!!!
GLANOTEKA
REKLAMACJA2008-08-11 07:08:13

witam, niedawno zakupiłam u was szorty
BDU Short ripstop vintage oliv, dałam w opiniach komenta bardzo pozytywnego, a tu co?!pare dni chodzenia w tych szortach i z przodu na nogawkach ,kieszeniach z przodu, z boku pojawiły sie odbarwienia.Co mam teraz z tym zrobić, wyglada to jakby niedoprane(to stało sie przed praniem),mam gwarancje ze jak je odesle to zwrocicie mi kase?bo innego wyjscia nie widze, mialam jeszcze plan je zafarbowac ale nie mam gwarancji ze materialu szlag nie trafi/PORAŻKA Z WASZEJ STRONY/PROSZE O PILNA ODPOWIEDZ, moze byc na maila.
GLANOTEKA
szybkość2008-08-06 10:08:50

dwa dni i paczka trafia do mnie do centrum... jestem pod wrażeniem;)..
pablo_hasan
do nienormalny2008-07-29 08:07:12

nie my się wyrabialiśmy tylko poczta - a na ich pracę nie mamy wpływu. my staramy się wysłać towar nasttępnego dnia od złożenia zamówienia, chyba że ktoś zamówi w piątek po południu to paczka wychodzi dopiero w poniedziałek
admin
Szósta (?) transakcja2008-07-23 18:07:28

Kiedyś wyrabialiście się z dostawą w trzy dni robocze, teraz zajęło Wam to cztery. W kwestii szybkości realizacji zamówień nadal jedni z najszybszych sklepów internetowych. Jedynym klimatycznym ciuchem jakiego nie zakupiłem u Was jest kurtka N2B, ale gdyby nie to, że wpadła mi jako prezent imieninowy - wiecie, gdzie bym ją kupił.
Pozdrowienia z zimnego jak tyłek eskimosa Białegostoku.
nienormalny
krawat :)2008-07-23 14:07:43

dziękuje za krawat właśnie taki jak chciałam ;) dostarczono szybko i bez problemów ;) pozdrawiam
mena_d
:D2008-07-18 20:07:39

jeszcze raz dzieki za zajebiste spodnie. :)

pozdrawiam cala ekipe bnr :)
chewiebuwie
do Bartekkk89892008-07-18 15:07:06

tak jak ci napisał użytkownik chewiebuwie: w soboty i niedziele nikt nie realizuje przesyłek. twoja paczka została wysłana w poniedziałek czyli 14
admin
.2008-07-17 23:07:13

11 to piatek.

w sobote i niedzielnie nie realizuje sie przesylek pocztowych.

najpozniej jutro powinna dojsc do ciebie paka:)
chewiebuwie
>?>?2008-07-16 15:07:34

kiedy dojdzzie mi paczka>?>? zamowilem 11 dzis 16
Bartekkk8989
Zadolowony :)2008-07-16 10:07:44

Na spodnie czekalem niecale 3 dni, wspanialy sklep! Z pewnoscia kupie u was jeszcze mase roznych rzeczy! Goraco polecam :D
chewiebuwie
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Steel 105 10d wht
 

Nowości

Labret ze stożkiem gold
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens