powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
bardzo zadowolona2008-07-15 22:07:11

witam, przelałam kasę w czwartek a dziś już paczka jest na miejscu:) Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona zarówno z szybkiej obsługi jak i z jakości otrzymanych szortów-zarówno męskie jak i damskie=rewelka!:)
pozdro
GLANOTEKA
2008-07-10 12:07:32

ie ( 3 dni) i doszły moje cudne glany xP polecam!:)
Żuksen
kiedy dostane nr konta?2008-07-09 12:07:49

witam, zamowilam wczoraj i czekam i czekam na jakis odzew z waszej strony.kiedy dostane nr konta???cos chyba przestalo wam zalezec na dobrej wspolpracy z klientem?
GLANOTEKA
Dziękować :P2008-07-07 19:07:53

Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. Poza tym chciałbym dać pochwałkę :P. Bardzo jestem zadowolony z zakupu! Bluza jest po prostu świetna :). Pozdro!
adam57140
naszywki...2008-07-05 10:07:48

mam otóż takie pytanie...
czy na stronie beda kiedys pokazane, jakie naszywki posiadacie?
Poza tym. Szukam naszywki offspringa i czy kiedys bedzie ona dostepna w sklepie?

pozdrawiam. ;P
Caballero
do adam571402008-07-04 18:07:41

możliwe że w przyszłym tygodniu będą na razie jak zauważyłeś zostały nam tylko M-ki
admin
do thorfin2008-07-04 18:07:18

numer konta wysyłamy każdemu indywidualnie na maila.
admin
T-Shirt2008-07-03 19:07:56

Witam, bardzo podoba mi się T-Shirt z nadrukiem (ta pierwsza czerwona Behemoth), ale ja potrzebuję rozmiaru XL, a tam jest tylko M :( chciałbym dokonać zakupu jak najszybciej czy w najbliższym czasie będzie dostępny ten towar o rozmiarze XL?
adam57140
nr konta2008-07-02 16:07:18

kto potrafi wskazać miejsce z nr konta bo pani przy kasie zrobiła sobie wolne, a nie mam już w czym chodzić i potrzebuje pilnie kupić spodnie. Tylko szybko bo mogę przepić pieniążki !!!
thorfin
Alan2008-07-02 03:07:53

W tym sklepie jest super! Jest po prostu genialny :P odjazdowe rzeczy w różnych klimatach... to mój ulubiony sklep internetowy :D pozdro 4 twórców!
adam57140
do Pytam, więc jestem2008-05-13 11:05:22

do niedawna jeszcze były, ale sie niestety skończyły. mamy nadzieję że w najbliższej dostawie się pojawią. musisz zaglądać co parę dni.
admin
Chlebak oliv2008-05-12 20:05:33

Ludzieee, kiedy będą chlebaki oliv? Szybka odpowiedź mile widziana.
Pytam, więc jestem
co jest???2008-04-20 10:04:36

niewiem co sie dzieje z tym sklepem...jakkolwiek sie do was pisze to nie odpisujecie...a moze juz nie zamawiacie nowego towaru??? czekam od lutego na szelki i dupa ;/...
RockGirl
2008-04-19 17:04:39

W dniu 08.04.2008 zamówiłem glany hd. Kontaktowałem się ze sklepem na wiele sposobów (mail, telefon, gg). Niestety zero odzewu. Czy mam rozumieć, że transakcja jest dalej ważna, czy jednak nie dojdzie ona do skutku? proszę o szybką odpowiedź.
mszymichowski
yeah2008-04-18 20:04:53

Po miesiącu i po telefonach do Was w końcu mam spodnie! Hura!
Samuraiii
2008-04-18 11:04:27

O jakości sprzedawanych tu produktów niech świadczy fakt, że w kupionych dwa lata temu glanach BNR dzisiaj dopiero pękła sznurówka. BTW patrząc na ostatnie komentarze przestaliście chyba słynąć z niemal ekspresowych wysyłek, a szkoda.
nienormalny
2008-04-15 23:04:59

czytając opinie o was to chyba jesteście do kompletnie załadowanej sianem,gównem,gnojem polityki naszego państwa dupie i waszej ochoty na nie nic nie robienie bo widżę,same chujowe teksty o waszej rzekomo o waszej zajebistej pracy na rzecz naszego młodego społeczeństwa które wam przynosi kasę a im same rozczarowania,to chyba znowu dochodzi nie do zwykłego PRL-u tylko do tego co fajnego było w za ericha mielke w starym nrd,musicie popracować nad sobą,jeszcze nic u was nie kupiłem i nie stanie się to szybko
kobieta
2008-04-15 23:04:56

co to jest na dziale bielizna?plaża w mexiko sity
kobieta
2008-04-15 23:04:16

i jesteście chyba cali do dupy bo nie widać nawet tego co napisałem
kobieta
2008-04-15 23:04:10

ale wy jesteście głupi,kajdanki do czegoś takiego nie zatrzymają ani laski ani złodzieja
kobieta
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

N3B MFH black
 

Nowości

Spirala rozpychacz akryl 5mm KOLORY
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens