powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
Lekka przesada :/2008-01-11 20:01:29

Zamówienie złożyłam 25 grudnia, dzisiaj mamy 11 stycznia. To jest chyba już przegięcie! Paczka miała przyjść w czasie od 3 do 7 dni roboczych. Co to ma znaczyc???
your__sweet666
do RockGirl2008-01-11 11:01:30

mamy już ją... możesz zamawiać
admin
do Konrad9052008-01-11 11:01:05

wysłaliśmy 7 stycznia
admin
...2008-01-10 22:01:24

Chciałam sie zapytac kiedy bedzie mozna kupic: Torebka duża NBC 22329 ...czekam na odpowiedz:)
RockGirl
?2008-01-10 15:01:40

Tez lubie sklep raz juz zamawiałęm chuste od was i przyszła bardzo szybko teraz czekam na kurtke i mam pytanie czy została juz wysłana?:/
Konrad905
Chlebak i sznurowki2008-01-07 23:01:34

Hm, bardzo lubie tek sklep, wszytsko idzie sparwinie i szybko, tylko tak wiele rzecyz jest niedostepnych, czkeam juz 3 miesiac na oliwkowy chlebak i kolorowe sznurowki doczekam się ? :)
Luthieen
do Diachron2008-01-03 10:01:49

tak to jest jeśli ktoś m problemy z czytaniem... a pisze przecież wyraźnie: "Kultowy plecak wojskowy z demobilu używany przez Wojsko Polskie w czasach Układu Warszawskiego. Niektóre z plecaków posiadają podpisy żołnirzy." Gdybyś przeczytał opis towaru to wiedziałbyś że plecaki mają podpisy. jedne mają na plecach, drugie na klapce a trzecie w środku. jeśli kostka ci nie odpowiada możesz ją odesłać wraz z paragonem a my zwrócimy ci pieniądze.
admin
NA ZDJĘCIU PLECACZEK W DOSTAWIE SZMACIACZEK2008-01-03 09:01:34

Bardzo szybko dostałem plecak kostkę. Polecam wszystkim, którzy chcą kupić. Została dostarczona tak szybko jakby się paliła w rękach no i fajnie. Na klapie jednak miała gratisowy dodatek w formie nazwiska "JÓZEFOWICZ" nabazgranego długopisem ( nie mojego nazwiska ) i numerem jednostki bodajże.
ZAKUPY POLECAM KAŻDEMU KTO CHCIAŁBY NOSIĆ NIE TYLKO PLECAK ALE I NAZWISKO ŻOŁNIERZA TESTUJĄCEGO WASZ ZAKUP.

JAK JUŻ REKLAMUJECIE SWÓJ TOWAR TO UMIESZCZAJCIE PRAWDZIWE ZDJĘCIA. NIE TAKIE JAK MACIE Z CZYŚCIUTKIMI PLECAKAMI TYLKO PRAWDZIWE Z TAKIMI "SZMATAMI" JAKĄ I MI PRZYSłALIŚCIE CWANIAKI !!!
Diachron
Menka2007-12-24 17:12:39

dziękuje dzisiaj doszedł towar taki jak chciałam :) pozdrawiam i wesołych świąt :)
Menka
malll2007-12-23 11:12:19

na towar czekałam cztrey dni więc ok, z samego krawata tez jestem zadowolona tylko na maile nie odpisujecie, juz sie bałam że nic nie dostane.
malina______
Menka2007-12-21 11:12:40

chciałabym sie dowiedzieć, czy towar zamówiony przeze mnie (pieszczocha) został wysłany? wiem, ze macie masę roboty więc czekam z niecierpliwością na odpowiedź. pozdrawiam :)
Menka
Vinatage M652007-12-20 17:12:22

Zero problemu.. miła obsługa.. 4 dni czekania.. a bojówki są wyjebane w kosmos.. pozdrawiam ;]
enoe
do stingerat2007-12-20 17:12:02

dopiero co nam net włączyli bo była awaria. pozatym mamy młyn przed świętami - niegorączkuj się. ps. zacznijmy od tego że liczba twoich transakcji wynosi zero. maila od ciebie też nie mamy...
admin
Marineska2007-12-20 16:12:34

wyslalem do was kilka e-maili i zero odpowiedzi a chodzilo o rozmiar "S" marineski black i nic zero reakcji z waszej strony a tak ladnie prosilem czy to lekcewazenie klienta?? mimo to bede czekal na odpowiedz pozdrawiam
stingerat
do guza2007-12-20 11:12:58

jasne że jest taka możliwość - dzwoń do nas po dokładne szczegóły
admin
do lucy i do innych niecierpliwych2007-12-20 11:12:14

W okresie przedświątecznym poczta jest przeciążona i nie radzi sobie z przesyłkami. tak więc nie ma najmniejszej szansy by towar doszedł do świąt - no... może jakaś niewielka... My na pracę Poczty Polskiej wpływu nie mamy więc prosimy nie zasypujcie nas pytaniami czy wasze paczki dotrą na święta gdyż nie znamy odpowiedzi... prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość... może przynajmniej niektórzy z was będą mieli szczęście do Poczty...(tak jak użytkownik taisho). pozostaje tylko czekać i wypatrywać listonosza...
admin
pytanie2007-12-17 20:12:21

pisalam do was mejla, ale chyba nie doszedl... wiec zapytam tutaj.
Czy jezeli zamowilabym od razu po waszej odpowiedzi portfel- ktory jest na stanie z tego co widze to jest szansa, ze dostarczycie mi go przed swietami?
lucy
Czas.2007-12-15 12:12:10

Towar zamówiłam ponad tydzień temu. Tutaj czytam, że przesyłka dochodzi szybko. A ja czekam, czekam, czekam i nic. Mam potwierdzić drugi raz?
lost_in_illusion
arafatka.2007-12-13 14:12:45

czytałem wcześniej opinie ze przesyłka długo idzie a tu sie okazało ze przed wczoraj zamawiałen i dzisiaj juz z samego rana była paczka.szybko łatwo i bez problemow.
taisho
Odesłanie towaru2007-12-11 15:12:12

Chciałam zapytać czy jest możliwe odesłanie zakupionego towaru jeśli ten nie spełnia oczekiwań!?
guza
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

N2B Surplus black
 

Nowości

Szorty BDU black
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens