powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
Lekka przesada :/2008-01-11 20:01:29

Zamówienie złożyłam 25 grudnia, dzisiaj mamy 11 stycznia. To jest chyba już przegięcie! Paczka miała przyjść w czasie od 3 do 7 dni roboczych. Co to ma znaczyc???
your__sweet666
do RockGirl2008-01-11 11:01:30

mamy już ją... możesz zamawiać
admin
do Konrad9052008-01-11 11:01:05

wysłaliśmy 7 stycznia
admin
...2008-01-10 22:01:24

Chciałam sie zapytac kiedy bedzie mozna kupic: Torebka duża NBC 22329 ...czekam na odpowiedz:)
RockGirl
?2008-01-10 15:01:40

Tez lubie sklep raz juz zamawiałęm chuste od was i przyszła bardzo szybko teraz czekam na kurtke i mam pytanie czy została juz wysłana?:/
Konrad905
Chlebak i sznurowki2008-01-07 23:01:34

Hm, bardzo lubie tek sklep, wszytsko idzie sparwinie i szybko, tylko tak wiele rzecyz jest niedostepnych, czkeam juz 3 miesiac na oliwkowy chlebak i kolorowe sznurowki doczekam się ? :)
Luthieen
do Diachron2008-01-03 10:01:49

tak to jest jeśli ktoś m problemy z czytaniem... a pisze przecież wyraźnie: "Kultowy plecak wojskowy z demobilu używany przez Wojsko Polskie w czasach Układu Warszawskiego. Niektóre z plecaków posiadają podpisy żołnirzy." Gdybyś przeczytał opis towaru to wiedziałbyś że plecaki mają podpisy. jedne mają na plecach, drugie na klapce a trzecie w środku. jeśli kostka ci nie odpowiada możesz ją odesłać wraz z paragonem a my zwrócimy ci pieniądze.
admin
NA ZDJĘCIU PLECACZEK W DOSTAWIE SZMACIACZEK2008-01-03 09:01:34

Bardzo szybko dostałem plecak kostkę. Polecam wszystkim, którzy chcą kupić. Została dostarczona tak szybko jakby się paliła w rękach no i fajnie. Na klapie jednak miała gratisowy dodatek w formie nazwiska "JÓZEFOWICZ" nabazgranego długopisem ( nie mojego nazwiska ) i numerem jednostki bodajże.
ZAKUPY POLECAM KAŻDEMU KTO CHCIAŁBY NOSIĆ NIE TYLKO PLECAK ALE I NAZWISKO ŻOŁNIERZA TESTUJĄCEGO WASZ ZAKUP.

JAK JUŻ REKLAMUJECIE SWÓJ TOWAR TO UMIESZCZAJCIE PRAWDZIWE ZDJĘCIA. NIE TAKIE JAK MACIE Z CZYŚCIUTKIMI PLECAKAMI TYLKO PRAWDZIWE Z TAKIMI "SZMATAMI" JAKĄ I MI PRZYSłALIŚCIE CWANIAKI !!!
Diachron
Menka2007-12-24 17:12:39

dziękuje dzisiaj doszedł towar taki jak chciałam :) pozdrawiam i wesołych świąt :)
Menka
malll2007-12-23 11:12:19

na towar czekałam cztrey dni więc ok, z samego krawata tez jestem zadowolona tylko na maile nie odpisujecie, juz sie bałam że nic nie dostane.
malina______
Menka2007-12-21 11:12:40

chciałabym sie dowiedzieć, czy towar zamówiony przeze mnie (pieszczocha) został wysłany? wiem, ze macie masę roboty więc czekam z niecierpliwością na odpowiedź. pozdrawiam :)
Menka
Vinatage M652007-12-20 17:12:22

Zero problemu.. miła obsługa.. 4 dni czekania.. a bojówki są wyjebane w kosmos.. pozdrawiam ;]
enoe
do stingerat2007-12-20 17:12:02

dopiero co nam net włączyli bo była awaria. pozatym mamy młyn przed świętami - niegorączkuj się. ps. zacznijmy od tego że liczba twoich transakcji wynosi zero. maila od ciebie też nie mamy...
admin
Marineska2007-12-20 16:12:34

wyslalem do was kilka e-maili i zero odpowiedzi a chodzilo o rozmiar "S" marineski black i nic zero reakcji z waszej strony a tak ladnie prosilem czy to lekcewazenie klienta?? mimo to bede czekal na odpowiedz pozdrawiam
stingerat
do guza2007-12-20 11:12:58

jasne że jest taka możliwość - dzwoń do nas po dokładne szczegóły
admin
do lucy i do innych niecierpliwych2007-12-20 11:12:14

W okresie przedświątecznym poczta jest przeciążona i nie radzi sobie z przesyłkami. tak więc nie ma najmniejszej szansy by towar doszedł do świąt - no... może jakaś niewielka... My na pracę Poczty Polskiej wpływu nie mamy więc prosimy nie zasypujcie nas pytaniami czy wasze paczki dotrą na święta gdyż nie znamy odpowiedzi... prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość... może przynajmniej niektórzy z was będą mieli szczęście do Poczty...(tak jak użytkownik taisho). pozostaje tylko czekać i wypatrywać listonosza...
admin
pytanie2007-12-17 20:12:21

pisalam do was mejla, ale chyba nie doszedl... wiec zapytam tutaj.
Czy jezeli zamowilabym od razu po waszej odpowiedzi portfel- ktory jest na stanie z tego co widze to jest szansa, ze dostarczycie mi go przed swietami?
lucy
Czas.2007-12-15 12:12:10

Towar zamówiłam ponad tydzień temu. Tutaj czytam, że przesyłka dochodzi szybko. A ja czekam, czekam, czekam i nic. Mam potwierdzić drugi raz?
lost_in_illusion
arafatka.2007-12-13 14:12:45

czytałem wcześniej opinie ze przesyłka długo idzie a tu sie okazało ze przed wczoraj zamawiałen i dzisiaj juz z samego rana była paczka.szybko łatwo i bez problemow.
taisho
Odesłanie towaru2007-12-11 15:12:12

Chciałam zapytać czy jest możliwe odesłanie zakupionego towaru jeśli ten nie spełnia oczekiwań!?
guza
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Krawat szeroki MISFITS
 

Nowości

Shellys Rangers 20d black
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens