powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
Re NUMER KONTA2012-03-14 13:03:46

Dzięki za szybką odp.
viperone
NUMER KONTAA!!2012-03-14 11:03:10

Zamówiłem spodenki ale jak mam zapłacić ,fona nikt nie odbiera a numeru konta brak może gołębia wysłać!!poprosze o numer konta.
viperone
do kasia45012012-03-09 12:03:22

po drugie nie dokonałaś u nas jeszcze żadnego zakupu, a konto w naszym sklepie założyłaś chyba tylko po to by w opiniach wypisywać takie głupoty. jeśli spełniasz się życiowo trollując po sieci to polecam raczej jakieś forum lub czat - sklep nie jest do tego najlepszym miejscem...
admin
do kasia45012012-03-09 11:03:47

12pln przy wpłacie na konto a 16pln za pobraniem to dużo??? mamy jedne z najtańszych przesyłek. od razu widać że nie robisz zbyt często zakupów przez internet - wystarczy sprawdzić na allegro ile sobie inni wołają za przesyłkę... albo sprawdź to osobiście: kup kopertę bombelkową, napchaj do niej czegoś i dla testu wyślij paczkę do kogoś z rodziny w polsce - zobaczysz ile poczta pobierze od ciebie opłaty... żeby móc się mądrować trzeba być najpierw zaznajomionym w temacie dziewczynko ;)
admin
do dzwiedz792012-03-09 11:03:20

a przyszło ci do głowy że być może paczka do nas nie dotarła?
admin
Zamówione i dostarczone2012-02-08 13:02:53

Po raz kolejny stawiam dużego plusa!
To co zamawiałem, niezwłocznie otrzymałem.
Gdy swojego czasu osobiście "namieszałem" z numeracją, wystarczył jeden telefon i sprawa "odkręcona".
Polecam z czystym sumieniem!
jacek_blaszczyk123
2012-01-17 10:01:28

Kolejny raz wszystko w najlepszym porządku. Kudosy !!
przemek672
2012-01-11 17:01:27

Sprawna przesyłka, towar zgodny z opisem, godne polecenia
wodnik007
2011-12-29 23:12:40

Sprawna przesyłka, towar zgodny z opisem, godne polecenia
manuel007
Kupiec,2011-12-03 12:12:28

Dzięki zakupiona kurtka dotarła zamówiona w sobotę w czwrtek już była. Wszysto w porzadku , jeszcze tu wrócę
jacekwoj3
nie polecam tego sklepu!2011-11-29 21:11:49

zakupiona kurtka okazała się za mała, dlatego też została odesłana do sklepu, ale niestety nie otrzymaliśmy zwrotu pieniędzy, nie można również się dodzwonić. Nikt nie odpowiedział na email. Odradzam zakupy w tym sklepie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzwiedz79
...2011-11-29 17:11:54

jeśli mam być szczera to wole pojechać sama do bunkra niź kupować na tej stronie jest niesamowicie wielka opłata za przesyłke nigdzie się z taką ceną nie spotkałam
kasia4501
2011-11-15 19:11:47

Nic dodać nic ująć - dziwię się, że jest tyle negatywnych wpisów - kupiłem już czwarty raz i nie miałem problemów - polecam !!!
scin75
kontakt?!?!2011-11-10 10:11:18

przysłali mi dwie bluzy, okazało się, że za duże a teraz jak już otrzymali pieniądze to nie ma żadnego kontaktu. 300 złotych psu w dupę. nie polecam nikomu!! pozdrawiam.
gliniak77407
2011-11-04 19:11:05

Bardzo sprawna przesyłka, zamówiłam w sobotę a we wtorek kurtka już była. Towar zgodny z opisem. Polecam :D
Leeshia
Konto bankowe2011-11-01 10:11:11

Drogie Panie i drodzy panowie....gdzie znajduje się numer konta bankowego?? Będę wdzięczny za jakies wskazówki;]
p-pietrowski
PODAJCIE NUMER KONTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2011-11-01 00:11:06

zrobilam u Was zamowienie, ale nie wiem jak za nie zapłacić bo nigdzie nie moge znalezc Waszego numeru konta. Bylabym wdzieczna za jego podanie :-)
ewelina_21
Bojówki damskie2011-10-31 10:10:13

Czekam i czekam, potwierdzenia nie mam, telefonu nie odbieraja, na meile nie odp. Brak kontaktu z klientem zobowiązuje kiedyś do porażki sklepu. Mam nadzieję, że chociaż może towar będzie dobry o ile dotrze do mnie.
afterlife
zamowione?!2011-10-18 18:10:17

Jestem bardzo cierpliwa osoba, ale po tygodniu dzwonienia i nagrywania sie o mailu juz nie wspomne czuje sie leciutko zdenerwowany wiec pyta: Co z moimi koszulkami? Pozdrawiam.
szabestyn
...2011-10-18 08:10:59

niestety bardzo mi przykro ale arafatka ze zdjecia nie przypomina w zadna strone tej ktora otrzymala. bardzo sie zawiodlam. dlugi czas oczekiwania na przesylke.
zloska
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

CWU Surplus vintage black
 
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens