powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
Re NUMER KONTA2012-03-14 13:03:46

Dzięki za szybką odp.
viperone
NUMER KONTAA!!2012-03-14 11:03:10

Zamówiłem spodenki ale jak mam zapłacić ,fona nikt nie odbiera a numeru konta brak może gołębia wysłać!!poprosze o numer konta.
viperone
do kasia45012012-03-09 12:03:22

po drugie nie dokonałaś u nas jeszcze żadnego zakupu, a konto w naszym sklepie założyłaś chyba tylko po to by w opiniach wypisywać takie głupoty. jeśli spełniasz się życiowo trollując po sieci to polecam raczej jakieś forum lub czat - sklep nie jest do tego najlepszym miejscem...
admin
do kasia45012012-03-09 11:03:47

12pln przy wpłacie na konto a 16pln za pobraniem to dużo??? mamy jedne z najtańszych przesyłek. od razu widać że nie robisz zbyt często zakupów przez internet - wystarczy sprawdzić na allegro ile sobie inni wołają za przesyłkę... albo sprawdź to osobiście: kup kopertę bombelkową, napchaj do niej czegoś i dla testu wyślij paczkę do kogoś z rodziny w polsce - zobaczysz ile poczta pobierze od ciebie opłaty... żeby móc się mądrować trzeba być najpierw zaznajomionym w temacie dziewczynko ;)
admin
do dzwiedz792012-03-09 11:03:20

a przyszło ci do głowy że być może paczka do nas nie dotarła?
admin
Zamówione i dostarczone2012-02-08 13:02:53

Po raz kolejny stawiam dużego plusa!
To co zamawiałem, niezwłocznie otrzymałem.
Gdy swojego czasu osobiście "namieszałem" z numeracją, wystarczył jeden telefon i sprawa "odkręcona".
Polecam z czystym sumieniem!
jacek_blaszczyk123
2012-01-17 10:01:28

Kolejny raz wszystko w najlepszym porządku. Kudosy !!
przemek672
2012-01-11 17:01:27

Sprawna przesyłka, towar zgodny z opisem, godne polecenia
wodnik007
2011-12-29 23:12:40

Sprawna przesyłka, towar zgodny z opisem, godne polecenia
manuel007
Kupiec,2011-12-03 12:12:28

Dzięki zakupiona kurtka dotarła zamówiona w sobotę w czwrtek już była. Wszysto w porzadku , jeszcze tu wrócę
jacekwoj3
nie polecam tego sklepu!2011-11-29 21:11:49

zakupiona kurtka okazała się za mała, dlatego też została odesłana do sklepu, ale niestety nie otrzymaliśmy zwrotu pieniędzy, nie można również się dodzwonić. Nikt nie odpowiedział na email. Odradzam zakupy w tym sklepie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzwiedz79
...2011-11-29 17:11:54

jeśli mam być szczera to wole pojechać sama do bunkra niź kupować na tej stronie jest niesamowicie wielka opłata za przesyłke nigdzie się z taką ceną nie spotkałam
kasia4501
2011-11-15 19:11:47

Nic dodać nic ująć - dziwię się, że jest tyle negatywnych wpisów - kupiłem już czwarty raz i nie miałem problemów - polecam !!!
scin75
kontakt?!?!2011-11-10 10:11:18

przysłali mi dwie bluzy, okazało się, że za duże a teraz jak już otrzymali pieniądze to nie ma żadnego kontaktu. 300 złotych psu w dupę. nie polecam nikomu!! pozdrawiam.
gliniak77407
2011-11-04 19:11:05

Bardzo sprawna przesyłka, zamówiłam w sobotę a we wtorek kurtka już była. Towar zgodny z opisem. Polecam :D
Leeshia
Konto bankowe2011-11-01 10:11:11

Drogie Panie i drodzy panowie....gdzie znajduje się numer konta bankowego?? Będę wdzięczny za jakies wskazówki;]
p-pietrowski
PODAJCIE NUMER KONTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2011-11-01 00:11:06

zrobilam u Was zamowienie, ale nie wiem jak za nie zapłacić bo nigdzie nie moge znalezc Waszego numeru konta. Bylabym wdzieczna za jego podanie :-)
ewelina_21
Bojówki damskie2011-10-31 10:10:13

Czekam i czekam, potwierdzenia nie mam, telefonu nie odbieraja, na meile nie odp. Brak kontaktu z klientem zobowiązuje kiedyś do porażki sklepu. Mam nadzieję, że chociaż może towar będzie dobry o ile dotrze do mnie.
afterlife
zamowione?!2011-10-18 18:10:17

Jestem bardzo cierpliwa osoba, ale po tygodniu dzwonienia i nagrywania sie o mailu juz nie wspomne czuje sie leciutko zdenerwowany wiec pyta: Co z moimi koszulkami? Pozdrawiam.
szabestyn
...2011-10-18 08:10:59

niestety bardzo mi przykro ale arafatka ze zdjecia nie przypomina w zadna strone tej ktora otrzymala. bardzo sie zawiodlam. dlugi czas oczekiwania na przesylke.
zloska
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Paratrooper Washed Short desert
 

Nowości

Labret z kulką silver
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens