powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
ROZMIARY2007-09-13 22:09:59

CZY JEST DOSTEPNY ROZMIAR XL I S(DLA DZIEWCZYNY) BLUZY CZYSTEJ Z KAPTUREM CZARNEJ, ORAZ ROZMIAR XL BOJOWEK BDU Mtc camo black
gocha.ha82
ROZMIAR BOJOWEK2007-09-13 22:09:54

CZY JEST DOSTEPNY ROZMIAR 36 BOJOWEK DAMSKICH CZARNYCH?
gocha.ha82
2007-09-13 15:09:21

Towar doszedl w calosci 3 dni po zamowieniu. Jestem bardzo szczesliwa. Dzieki i pozdrawiam.
BlackAngel
2007-09-12 20:09:58

glany przyszły do mnie w ciągu 3 dni :) jestem z nich bardzo zadowolona , rozmiar jest w sam raz nic nie uszkodzone kolorek piekny :) pozdrOi człeki
minority-
numer konta2007-09-12 19:09:34

na jaki numer konta trzeba wpłacić pieniądze? wysłałam potwierdzenie zakupu mailem i nie dostałam odpowiedzi
muchomorek
2007-09-09 13:09:10

jak na moje to przypadkiem kliknęłaś dwa razy i zamówiłaś tymże sposobem dwie pary glanów. Specjalnie klinknęłam "kupuję" przy glanach za 189zł i u mnie grało - sztuk 1, do zapłaty 201zł (z przesyłką).
v-x-n
co z glanami?2007-09-09 12:09:33

chciałam zamówić sobie glany [cena 189 zł] a przy wpakowywaniu towaru do koszyka pokazała mi się cena - 378 zł :| co to znaczy? że cena dotyczy jednego glana ? wysłałam tez maila z pytaniem i czekam nadal na odpowiedź, na razie czekam cierpliwie.
minority-
Odpowiedź...?!2007-09-07 16:09:43

Wysłałam meila z pytaniem kiedy będa dostępne plecaki i torba. Kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi? Bo kurcze, fajnie by było, jakby odpowiedź była szybciej.
A ogólnie to spoko sklep. Tylko te odpowiedzi...
szpulka_nici
nowa dostawa.2007-09-06 09:09:05

mam zapytanie kiedy bedzie [jesli wiadomo] nowa dostawa ciuchow do sklepu? czekam tylko na te cholerne krawaty w szachownice i ciagle ich nie ma...
z niecierpliwoscia czekam na jakiekolwiek informacje na ten temat ;)
adee89
Brak odpowiedzi ....2007-09-04 20:09:27

Ciuszki ogólnie fajniutkie:)
zamówiłam spodnie, wysłałam potwierdzenia dwoma sposobami jednek nie dostałam żadnej odpowiedz a spodnie nadal nie doszły :/
PatiOiKleo
:))2007-09-03 16:09:36

Hej! zamowliłam tu pieszczoche ale nie wiem na jakie konto mam wpłacić kase. jeśli ktoś może to nich mi poda. proszę.
princess19
SKLEP ZAJEBISTY2007-09-01 22:09:26

Moja opinie o sklepie jest jak najbardziej najlepsza!!! Kupiłem 3 pary spodni dla siebie i 1 dla żony. Teraz żona molestuje mnie o kolejne pary. Dadam, że 2 czapki też kupiłem. Sklep zajebisty. POZDRAWIAM
thot
cos nie ok...2007-09-01 10:09:23

zlozylam zamowienie 28.08 wyslalam potwierdzenie na 3 rozne sposoby i zero odpowiedzi... inna uzytkowniczka zamowila ten sam towar tego samego dnia i juz dostala przesylke... eej! :(
Wielo
dostarczone zamowienie :)2007-08-31 12:08:57

4 dni temu zamowilam arafatke i dzisja wlasnie doszla paczka dzieki bardzo:*:)
JustynaB
wymiana CWU olive2007-08-30 11:08:35

Witam,

13.08 odesłałem Wam kurtkę CWU do wymiany na inny rozmiar, potwierdziłem to też mailem. Mail do Was dotarł, bo zwrotu nie dostałem. Nie dostałem też żadnego potwierdzenia, nawet nie wiem czy paka do Was doszła i czy wysłaliście już towar do mnie. Co się dzieje z tym towarem?
schizmaniek
ale sie ciesze:)!!!2007-08-29 10:08:29

zamówinie złożyłam przed wczoraj a już dziś dostałam piekną arafatke ciesze sie jak niewiem co!!!! :)

DZIĘKI:*
olenka1c
Jaki koszt za przesyłkę?2007-08-29 08:08:42

bo jakoś nie mogę znaleźć.
madeleine
towar niedostepny2007-08-25 15:08:14

Czytam "towar niedostepny prosimy o kontakt" wiec wysylam maile z pytaniami kiedy bedziecie mieli baseballowki chill outs (model 01 konkretnie) ale odpowiedzi nie widac. Ze 2 tygodnie juz minelo.
dymek04
konto2007-08-24 12:08:41

hej czleki.! zyjecie w ogole? kiedy otrzymam nr konta, na ktory mam wplacic pieniadze za torbe z Metallicą? potrzebuje jej na rok szkolny i nie moge czekaac!
papiryj
Dlaczego nie odpisujecie??2007-08-24 11:08:45

Napisalem jakies 2 tygodnie temu maila do panstwa z pytaniem kiedy "Froka thick CHESSBOARD black-white" bedzie dostepna. Nie otrzymalem od panstwa zadnej odpowiedzi. Czy wasza firma wogole istnieje ??
SBnow
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Tirówka new style skull 9 21165-911
 

Nowości

Rogal rozpychacz 4mm KOLORY
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens