powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
opinia2006-04-05 18:04:30

super sklepik! Szkoda tylko, ze tylko w Szczecinie...
Semafor
Harringtonka2006-04-05 16:04:40

zajebista katana doszła do mnie dwa dni po zamówieniu. Elegancki sklep poprostu
sklep2006-04-05 16:04:38

Gratuluję profesjonalnej obsługi sklepu - moje zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 24 godzin!!! i pomyśleć że kiedyś za taką odzieżą jeździłem do sklepu oddalonego o 100 km ....
rafael
tom2006-04-05 07:04:13

Super sklep szybkie przesyłki miła obsługa dobry kontakt najlepszy sklep w sieci polecam wszystkim
thalczuk
haringtonka2006-04-04 19:04:59

super express, zamowilem w poniedzialek i we wtorek juz byla.dobra jakosc. jestem mile zaskoczony, bede polecal wasz sklep.
narka
bigooos
odp. podpowiedź2006-04-04 06:04:02

3. Ile zapłacę za przesyłkę?

Zapłacisz tyle ile wynosi suma zakupionych przez Ciebie towarów oraz koszt wysyłki, który wynosi 11zł. Jeśli wartość zakupionych przez Ciebie rzeczy wynosi więcej niż 250 zł - PRZESYŁKĘ MASZ ZA FRIKO - BUNKIER PŁACI ZA CIEBIE!!!
admin
podpowiedz2006-04-03 16:04:23

taka mała uwaga powinniscie zrobic aby mozna było płacic przelewem a nie tylko za pobraniem to kosztuje 2x tyle
manife
zajebista tirówa:D2006-04-01 13:04:36

co za jazda panie dziejku?!
czapę zamówiłem w piątek ok 12 a była w... sobotę ok 10!!!
he he... zajebista, ale przydałaby się jeszcze jaka przypinka na front...;>
teddypeak
Spodnie/Haringtonka szt.22006-03-28 20:03:14

Spodnie zamowilem juz jakis czas temu i zapomnialem dodac pozytywnego komentarza.Swietna jakosc materialu.Co do kurtek...to samo co spodnie-EKSTRA.Do tego bardzo szybko dostalem paczki(jeden dzien)i mila obsluga.POLECAM,POLECAM,POLECAM i jeszcze raz POLECAM BNR!
groh90
michu2006-03-27 13:03:22

O jakie metki mi chodzi? hymmm.O takie na kturych znajduje śię informacja o produkcie i nazwa producenta.
pancur1@wp.pl
ksero kopia2006-03-24 01:03:57

czy bluzy BNR mają firmowe metki? i czy ja jako jedyny nie dostałem orginału?poza tym tża długo czekać.
pancur1@wp.pl
Noł name2006-03-24 01:03:55

Dlaczego zamawiając bluze bnr nie dostałem takiej bluzy jak na fotce może mi to ktoś wyjaśni
pancur1@wp.pl
2006-03-23 20:03:57

to jest p prostu fenomen:0 i czapkas i obsluga i przesylka. pozdro:)
spioch
kurtka2006-03-23 20:03:48

Bardzo dobra firma sprzedajaca.. jestescie swietni..a na dodatek bardzo uprzejmi. Dziekuje z gory za wszystko i pozdrawiam.
klop
punks not dead2006-03-23 17:03:29

Zamwoilem Bojowki i na drugi dzien mam je na dupie :) jest zajebiscie takie jak na zdjeiu napewno bede z tad zamawial ciuchy
punksnotdead
2006-03-15 15:03:05

zamówiłem harrigntonke po 3 dniach doszła tak jak na zdjęciu polecam
Bua
malina:p2006-03-02 18:03:50

zajebiście miła obsługa- co do przesyłki to jeszcze nie wiem, bo dopiero jutro ma być wysłana, ale myśle, że wszystko będzie w porządku.
pozdrowienia
paweł sz.
szurix
bosko2006-02-23 22:02:25

Pełen profesjonalizm. Telefon 15m po zamówieniu. Za dwa dni paczka ze spodniami jak ze zdjęcia:).
Polecam wszystkim!
Axel4
HDki cudeńka moje;)2006-02-15 12:02:49

No co Wam będę więcej słodzić...Glanki HD 20stki,już się noszą jakiś czas i jest zajebiście:D idealne na tegoroczne zaspy,tylko cholera wiązać trzeba długo i problem ze ściąganiem,zwłaszcza po pijaku:P ale to już mój problem:/ Przyszły szybko,takie cacy jak na zdjeciu.Polecam!!Dzięki:D
marth
czapka tirówka2006-02-13 15:02:18

szybko i towar taki jak na zdjeciu...polecam
kuba_x
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Harringtonka ocieplana English Style - czarna
 

Nowości

Fake Plug oszukany tunel silver
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens