powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
opinia2006-04-05 18:04:30

super sklepik! Szkoda tylko, ze tylko w Szczecinie...
Semafor
Harringtonka2006-04-05 16:04:40

zajebista katana doszła do mnie dwa dni po zamówieniu. Elegancki sklep poprostu
sklep2006-04-05 16:04:38

Gratuluję profesjonalnej obsługi sklepu - moje zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 24 godzin!!! i pomyśleć że kiedyś za taką odzieżą jeździłem do sklepu oddalonego o 100 km ....
rafael
tom2006-04-05 07:04:13

Super sklep szybkie przesyłki miła obsługa dobry kontakt najlepszy sklep w sieci polecam wszystkim
thalczuk
haringtonka2006-04-04 19:04:59

super express, zamowilem w poniedzialek i we wtorek juz byla.dobra jakosc. jestem mile zaskoczony, bede polecal wasz sklep.
narka
bigooos
odp. podpowiedź2006-04-04 06:04:02

3. Ile zapłacę za przesyłkę?

Zapłacisz tyle ile wynosi suma zakupionych przez Ciebie towarów oraz koszt wysyłki, który wynosi 11zł. Jeśli wartość zakupionych przez Ciebie rzeczy wynosi więcej niż 250 zł - PRZESYŁKĘ MASZ ZA FRIKO - BUNKIER PŁACI ZA CIEBIE!!!
admin
podpowiedz2006-04-03 16:04:23

taka mała uwaga powinniscie zrobic aby mozna było płacic przelewem a nie tylko za pobraniem to kosztuje 2x tyle
manife
zajebista tirówa:D2006-04-01 13:04:36

co za jazda panie dziejku?!
czapę zamówiłem w piątek ok 12 a była w... sobotę ok 10!!!
he he... zajebista, ale przydałaby się jeszcze jaka przypinka na front...;>
teddypeak
Spodnie/Haringtonka szt.22006-03-28 20:03:14

Spodnie zamowilem juz jakis czas temu i zapomnialem dodac pozytywnego komentarza.Swietna jakosc materialu.Co do kurtek...to samo co spodnie-EKSTRA.Do tego bardzo szybko dostalem paczki(jeden dzien)i mila obsluga.POLECAM,POLECAM,POLECAM i jeszcze raz POLECAM BNR!
groh90
michu2006-03-27 13:03:22

O jakie metki mi chodzi? hymmm.O takie na kturych znajduje śię informacja o produkcie i nazwa producenta.
pancur1@wp.pl
ksero kopia2006-03-24 01:03:57

czy bluzy BNR mają firmowe metki? i czy ja jako jedyny nie dostałem orginału?poza tym tża długo czekać.
pancur1@wp.pl
Noł name2006-03-24 01:03:55

Dlaczego zamawiając bluze bnr nie dostałem takiej bluzy jak na fotce może mi to ktoś wyjaśni
pancur1@wp.pl
2006-03-23 20:03:57

to jest p prostu fenomen:0 i czapkas i obsluga i przesylka. pozdro:)
spioch
kurtka2006-03-23 20:03:48

Bardzo dobra firma sprzedajaca.. jestescie swietni..a na dodatek bardzo uprzejmi. Dziekuje z gory za wszystko i pozdrawiam.
klop
punks not dead2006-03-23 17:03:29

Zamwoilem Bojowki i na drugi dzien mam je na dupie :) jest zajebiscie takie jak na zdjeiu napewno bede z tad zamawial ciuchy
punksnotdead
2006-03-15 15:03:05

zamówiłem harrigntonke po 3 dniach doszła tak jak na zdjęciu polecam
Bua
malina:p2006-03-02 18:03:50

zajebiście miła obsługa- co do przesyłki to jeszcze nie wiem, bo dopiero jutro ma być wysłana, ale myśle, że wszystko będzie w porządku.
pozdrowienia
paweł sz.
szurix
bosko2006-02-23 22:02:25

Pełen profesjonalizm. Telefon 15m po zamówieniu. Za dwa dni paczka ze spodniami jak ze zdjęcia:).
Polecam wszystkim!
Axel4
HDki cudeńka moje;)2006-02-15 12:02:49

No co Wam będę więcej słodzić...Glanki HD 20stki,już się noszą jakiś czas i jest zajebiście:D idealne na tegoroczne zaspy,tylko cholera wiązać trzeba długo i problem ze ściąganiem,zwłaszcza po pijaku:P ale to już mój problem:/ Przyszły szybko,takie cacy jak na zdjeciu.Polecam!!Dzięki:D
marth
czapka tirówka2006-02-13 15:02:18

szybko i towar taki jak na zdjeciu...polecam
kuba_x
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Bluza BDU Miltec camo splinter
 

Nowości

Spirala rozpychacz akryl 8mm KOLORY
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens