powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
2010-11-08 15:11:26

bardzo dlugi czas oczekiwania na przesylke (ja czekam juz tydzien). Brak odpowiedzi na maile, a dodzwonic sie do nich tez nie da. NIE POLECAM
adz
otwarcie sklepu2010-10-30 20:10:16

w jakie dni jest sklep otwarty a w jakich godzinach?
kielek13
spodnie2010-10-30 16:10:28

zamowilem spodnie tydzien temu, do dzisaj nie przyszlo awizo, co wiecej nie dostalem zadnego podtwierdzenia zakupu na mailu
jWn
Kontakt2010-10-18 10:10:05

Masakra. Chciałam w piątek odesłać glany, bo mi nie odpowiadają, dzwonię żeby ustalić szczegóły - zgłasza się sekretarka. Dzisiaj jest poniedziałek i to samo... 10 dni zdążyło już minąć, a ja nadal nie wiem, czy mam odesłać pocztą, kurierem czy jak! Super.
Esle
zapłata za zamówienie2010-09-15 11:09:27

nie ma nigdzie podanych danych do przelewu? na e-mail nikt nie odpisuje dzwonie pod 2 numery i zgłasza się poczta o co chodzi jak mam zapłacić za towar ???????
kulku666
siemanko2010-08-10 16:08:24

spodenki zajebiste sklep też kupilem juz pare ciuszkow u nich i pewnie jeszcze kupie pozdro
adarek
Polecam!2010-08-06 12:08:00

Pierwszy zakup i jestem pod wrażeniem.Wszystko pięknie,ładnie i tylko 2 dni czekania.
Tak trzymać.
SFU666
:)2010-07-31 19:07:35

Wszystko elegancko, towar świetny:) Pozdrawiam załoge bunkra, i w sumie przepraszam za mojego "nieprzyjemnego" maila:)
commando77
Koszulka2010-07-23 21:07:13

Na przesyłkę czekam już 3 tygodnie...
foksia
...2010-07-20 12:07:16

sklep całkiem fajny... brakuje tylko naszywek. warto nad tym popracować
dokesh
kostka2010-07-20 11:07:45

zamówienie złożyłam dwa dni temu a już pakuję do niej swoje manaty na wyjazd. kostka jak kostka.. natomiast cieszy mnie szybka dostawa. Duży plus. Oby tak dalej. Sklep warty polecenia.
dokesh
Koszulka2010-07-08 20:07:51

W poniedziałek zamówiłam koszulkę, ile mam jeszcze czekać? Patrycja N.
foksia
zwracam honor2010-07-07 09:07:12

Spodnie zostały wymienione,dziękuję. Kochani,popracujcie nad kontaktem z klientem,bo z tym są problemy.Wiele można wyjaśnić wysyłając maila z wyjaśnieniem zamiast otrzymywać w tym miejscu takie opinie. Pozdrawiam i życzę sukcesów.:):):)
julik@mp.pl
wymiana towaru2010-07-05 11:07:39

Po zamówieniu paczka przyszła dość szybko-tu plus.Natomiast jeśli chodzi o wymianę spodni na mniejszy rozmiar-masakra!!! Na maile nikt nie odpowiada!!! Pod telefonem zgłasza się poczta ERY!!!
Na stronie nie ma informacji dotyczącej wymiany towaru!!! Beznadzieja!!! Widzę,że nie tylko ja mam problemy z tym sklepem!!! To koszmar!!!Zróbcie coś!!! Oddajcie mi pieniądze!!! Już nie chcę tych spodni!!!
julik@mp.pl
zamówienie2010-06-23 20:06:47

Masakra podany nr jest wyłączony działa tylko poczta!!!
na zamówione buty czekam juz ponad 8 dni:(((, nie odpisuja na meile.
gdzie są moje buty???i kto udzieli jakiejś odpowiedzi???
marylcia78
sory2010-05-26 18:05:58

np. w ciągu 10 dni...
tusiaa
Hej, pytanko2010-05-26 18:05:34

Chciałabym zamówić czapkę, niestety nie ma podanej informacji na temat tego, czy można towar zwrócić w ciągu 10 dni, w razie gdyby mi nie przypasował.
tusiaa
pytanko2010-04-25 22:04:20

jak się prezentuje stosunek trwałości grindersów do martensów ożywam tych pierwszych i jestem zadowolony chciałbym jednak wypróbować coś nowego
jabolmax
WickedWitch2010-04-11 21:04:44

Świetna obsługa klijenta.Zamówienia są realizowane w zaskakującym tempie! W razie jakichkolwiek problemów można się dogadac przez tel. Gorąco polecam !!!
WickedWitch
Już wporządku ;)2010-04-04 23:04:39

Co prawda po prawie 2 tygodniach, ale sklepik profesjonalnie zadzwonił i jak najszybciej od telefonu zrealizował zamówienie... Spodni po prostu nie było na stanie (co nie zmienia faktu że powinna się znajdować taka informacja) ale po telefonie przyszły w 2 dni ;) dzięki i polecam w sumie :)
Geerdos
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Steel 105 10d blue
 
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens