powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
:))))))))))))))2005-11-04 16:11:30

Zamówiłem w poniedziałek wieczorem(przed swiętem trupów) komplecik BDU i dotarł do mnie dziś o 11:00!!!
Czym sie podniecam pytacie? A tym że kupujac np w militaria.pl na przesyłkę czeka sie z deka miesiąc! A tu? Hop siup i gotowe! Wielkie dzięki ekipie Bunkra! Jestem waszym stałym klientem!
lowca2
normalnie bez kitu2005-11-04 08:11:54

zamowilem spodnie i czapeczke w srode tydzien temu i juz po dwoch dniach mialem wszystko na chacie takze nic dodac nic ujac pierwsza klasa
rmarrrek
kurtka M65 zimówka2005-11-02 18:11:33

Oooo tak mam.Oryginalna z przed 15 lat była wytarta i wypłowiała więc postanowiłem kupić nową no i mam...!Porównując ją do oryginału różni się drobnostakmi typu brak wzmocnień na zewnętrznych krawędziach górnych kieszeni itp.Generalnie jest suuuper jakość 1 klasa, obsługa miła i profesjonalna,dostawa expresowa (dwa dni Szczecin W-wa)osobiście gorąco polecam
zagloba
Pierwsza klasa !!!!!2005-11-02 11:11:14

zamówiłem bojówki w niedziele a co najleprze przed wszystkimi świetymi... na środe na 11 towar był juz u mnie... nic dodać nic ująć 5+ dla was ;)
vieron
BUNKIER IS MY SHOP2005-11-02 10:11:12

Bunkier to naprawde świetny sklep, polecam ostro wszystki m, którzy lubią ten klimat. Nie znajdziecie lepszego, a jak bedziecie wazelinować, to dostaniecie duże zniszki, tak jak ja teraz (prawda?? :D)
Żygol
PORZĄDNA ZAŁOGA2005-11-01 21:11:31

Heheh odesłałem bluzę, żeby zamienić na większą, a kiedy już przyszła, nie musiałem płacić za przesyłkę!!! Miłe zaskoczenie :D Bluza też spoko (naprawdę dobry materiał)
skinner1987
Very positive !!2005-10-31 23:10:33

Bardzo super !! Zamówiłem w piątek, w poniedziałek doszło mimo zamieszania związanego z świętami ! Pięknie, pięknie !! Pozdrowionka, walic w ślepo !
Byksa
Wazelina2005-10-31 11:10:21

Wciągam kurtke, momentalnie pukanie do drzwi - kurtka za mała, wrzucam siedem zeta na pety w kieszeń kurtki, pakuję w koperte i odsyłam wkurwiony i przeświadczony, że kurtke będę miał na wiosne. Znowu puk puk do drzwi i już mam na sobie kurtkę o rozmiar większą. Nie ma co - bunkier jest szybszy niż Szybki Lopez.
spoon
Zaskoczona szybka dostawą2005-10-27 16:10:12

Chcę tylko powiedzieć,że jestem mega zadowolona. Dostawa ekspresowa, towar rewelacyjny, stronka na 5. Nic więcej nie potrzeba. Można kupować bez obaw;D
Siostra Fonk
5 stars :)2005-10-26 17:10:59

kontakt dobry i szybki towar taki jak mial byc i do tego szybko dotarl. dobry sklep:) aha nie obyło się bez wymiany na wiekszy rozmiar ale i tutaj ekipa pokazała się z najlepszej strony . Kontakt, obsługa na 5 :)
Adamcichy
Zajefajna kurta!!!2005-10-24 16:10:10

Dostałem już... świtna kurtka, a dochodziło tak długo, bo coś tam z pocztą się popiepszyło(tak mi listonosz powiedział) :D
Żygol
Potwierdziłem?2005-10-23 16:10:30

Zamawiałem kurtkę, a mianowicie M-65 miltec black. Chyba potwierdzałem mailowo, jestem prawie dokońca pewien. Czytałem, że macie szybką dostawę, a tu już 4 dzień minął(chyba, bo nie pamiętam dokładnie) I czemu nigdy was na gg nie ma??
Żygol
jupi:)2005-10-18 16:10:13

no, no ,no... przesyłka ekspresowa ( niedziela- wtorek);) butki świetne!! polecam sklep i Grindersy :)
Olcia
:)2005-10-15 21:10:18

kontakt dobry i szybki towar taki jak mial byc i do tego szybko dotarl. dobry sklep:)
bananek1982
ach!2005-10-14 21:10:35

czapeczka git, dostawa git tylko ta cholerna przesyłka za pobraniem kosztuje prawie tyle co czapa:))
spav
..:)))2005-10-13 12:10:31

no i doszły... :) sa takie jak powinnym być:) polecam te śliczne damskie bojówki:))
_magda25
Spodnie2005-10-12 22:10:35

Kupowałem już bojówki drugi raz i drugi raz jestem zaskoczony - pozytywnie! Po pierwsze paczka doszła do mnie po 2 (!) dniach (właściwie po jednym bo zamówienie wieczorem składałem) a mieszkam w okolicach Poznania. Po drugie - spodnie są świetne! B. dobry materiał, są wytrzymałe (na polowanie, do szkoły, pracy, na koncert - w sam raz). Poza tym są nie do sprania (chyba że ktoś w ruskim proszku za 2,50 zł pierze)
Ogólnie to 5+ :)
boom
pocieszajace2005-10-12 19:10:39

to ja jutro czekam na swoje bojówki :)))
_magda25
wreszcie :-)2005-10-12 15:10:49

wreszcie przyszły moje bojówki. Tylko szkoda,że nie mozna było się z Wami skontaktować.
Bojowki boskie-wszystko gra. Wielkie dzieki. Pokoj.
rozczochrana
Damskie nieszczęsne bojówki2005-10-12 10:10:29

...zamówiłam potwierdzenie dostałam meilem i ???? nic cisza.... tak ciężko z tymi damskimi bojówkami? :(
_magda25
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Czapka Atlantis Walker Classic blue
 
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens