powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
:))))))))))))))2005-11-04 16:11:30

Zamówiłem w poniedziałek wieczorem(przed swiętem trupów) komplecik BDU i dotarł do mnie dziś o 11:00!!!
Czym sie podniecam pytacie? A tym że kupujac np w militaria.pl na przesyłkę czeka sie z deka miesiąc! A tu? Hop siup i gotowe! Wielkie dzięki ekipie Bunkra! Jestem waszym stałym klientem!
lowca2
normalnie bez kitu2005-11-04 08:11:54

zamowilem spodnie i czapeczke w srode tydzien temu i juz po dwoch dniach mialem wszystko na chacie takze nic dodac nic ujac pierwsza klasa
rmarrrek
kurtka M65 zimówka2005-11-02 18:11:33

Oooo tak mam.Oryginalna z przed 15 lat była wytarta i wypłowiała więc postanowiłem kupić nową no i mam...!Porównując ją do oryginału różni się drobnostakmi typu brak wzmocnień na zewnętrznych krawędziach górnych kieszeni itp.Generalnie jest suuuper jakość 1 klasa, obsługa miła i profesjonalna,dostawa expresowa (dwa dni Szczecin W-wa)osobiście gorąco polecam
zagloba
Pierwsza klasa !!!!!2005-11-02 11:11:14

zamówiłem bojówki w niedziele a co najleprze przed wszystkimi świetymi... na środe na 11 towar był juz u mnie... nic dodać nic ująć 5+ dla was ;)
vieron
BUNKIER IS MY SHOP2005-11-02 10:11:12

Bunkier to naprawde świetny sklep, polecam ostro wszystki m, którzy lubią ten klimat. Nie znajdziecie lepszego, a jak bedziecie wazelinować, to dostaniecie duże zniszki, tak jak ja teraz (prawda?? :D)
Żygol
PORZĄDNA ZAŁOGA2005-11-01 21:11:31

Heheh odesłałem bluzę, żeby zamienić na większą, a kiedy już przyszła, nie musiałem płacić za przesyłkę!!! Miłe zaskoczenie :D Bluza też spoko (naprawdę dobry materiał)
skinner1987
Very positive !!2005-10-31 23:10:33

Bardzo super !! Zamówiłem w piątek, w poniedziałek doszło mimo zamieszania związanego z świętami ! Pięknie, pięknie !! Pozdrowionka, walic w ślepo !
Byksa
Wazelina2005-10-31 11:10:21

Wciągam kurtke, momentalnie pukanie do drzwi - kurtka za mała, wrzucam siedem zeta na pety w kieszeń kurtki, pakuję w koperte i odsyłam wkurwiony i przeświadczony, że kurtke będę miał na wiosne. Znowu puk puk do drzwi i już mam na sobie kurtkę o rozmiar większą. Nie ma co - bunkier jest szybszy niż Szybki Lopez.
spoon
Zaskoczona szybka dostawą2005-10-27 16:10:12

Chcę tylko powiedzieć,że jestem mega zadowolona. Dostawa ekspresowa, towar rewelacyjny, stronka na 5. Nic więcej nie potrzeba. Można kupować bez obaw;D
Siostra Fonk
5 stars :)2005-10-26 17:10:59

kontakt dobry i szybki towar taki jak mial byc i do tego szybko dotarl. dobry sklep:) aha nie obyło się bez wymiany na wiekszy rozmiar ale i tutaj ekipa pokazała się z najlepszej strony . Kontakt, obsługa na 5 :)
Adamcichy
Zajefajna kurta!!!2005-10-24 16:10:10

Dostałem już... świtna kurtka, a dochodziło tak długo, bo coś tam z pocztą się popiepszyło(tak mi listonosz powiedział) :D
Żygol
Potwierdziłem?2005-10-23 16:10:30

Zamawiałem kurtkę, a mianowicie M-65 miltec black. Chyba potwierdzałem mailowo, jestem prawie dokońca pewien. Czytałem, że macie szybką dostawę, a tu już 4 dzień minął(chyba, bo nie pamiętam dokładnie) I czemu nigdy was na gg nie ma??
Żygol
jupi:)2005-10-18 16:10:13

no, no ,no... przesyłka ekspresowa ( niedziela- wtorek);) butki świetne!! polecam sklep i Grindersy :)
Olcia
:)2005-10-15 21:10:18

kontakt dobry i szybki towar taki jak mial byc i do tego szybko dotarl. dobry sklep:)
bananek1982
ach!2005-10-14 21:10:35

czapeczka git, dostawa git tylko ta cholerna przesyłka za pobraniem kosztuje prawie tyle co czapa:))
spav
..:)))2005-10-13 12:10:31

no i doszły... :) sa takie jak powinnym być:) polecam te śliczne damskie bojówki:))
_magda25
Spodnie2005-10-12 22:10:35

Kupowałem już bojówki drugi raz i drugi raz jestem zaskoczony - pozytywnie! Po pierwsze paczka doszła do mnie po 2 (!) dniach (właściwie po jednym bo zamówienie wieczorem składałem) a mieszkam w okolicach Poznania. Po drugie - spodnie są świetne! B. dobry materiał, są wytrzymałe (na polowanie, do szkoły, pracy, na koncert - w sam raz). Poza tym są nie do sprania (chyba że ktoś w ruskim proszku za 2,50 zł pierze)
Ogólnie to 5+ :)
boom
pocieszajace2005-10-12 19:10:39

to ja jutro czekam na swoje bojówki :)))
_magda25
wreszcie :-)2005-10-12 15:10:49

wreszcie przyszły moje bojówki. Tylko szkoda,że nie mozna było się z Wami skontaktować.
Bojowki boskie-wszystko gra. Wielkie dzieki. Pokoj.
rozczochrana
Damskie nieszczęsne bojówki2005-10-12 10:10:29

...zamówiłam potwierdzenie dostałam meilem i ???? nic cisza.... tak ciężko z tymi damskimi bojówkami? :(
_magda25
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Bluza BDU Miltec camo urban
 

Nowości

Soczewki HULK GREEN
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens