powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
super zajebiscie! :D2005-10-11 17:10:44

To mi sie podoba szybko otrzymalem zamowiony towar az jestem zdziwiony! A co do towaru 1 klasa :D same pozytywy! :D pozdrawiam
shephard2k
zajeboza)))2005-10-11 17:10:28

jestem zachwycony.zamówiłem plecak BW w niedzielę wieczorem a otrzymałem we wtorek o godzinie 14.zapakowany w folię z bombelkami.jakość pierwsa mimo iz towar pochodzi z demobilu...polecam wszystkim niedowiarkom.w skali 1 - 10 macie u mnie 9, a ten jeden punkcik tak na zachete)))Pozdrawiam i mam nadzieje ze nie zawiedziecie reszty klientów)))moje GG 1986482 zapraszam wszystkich do rozmowy na temat militariów i muzyki metalowej)
666satan666
Jesteście cudowni2005-10-09 21:10:45

Zamowiłam sobie Martensy, bojówki i druga juz Bundeswere. Przesyłkę dostałam dwa dni później. Wszystko leży jak ulał. Jestem z was dumna :)
antyfeminkaa
Ahaa2005-10-09 21:10:12

I dziwię się tym wszystkiem, którzy nie mogą się z wami skontaktować. Z tego, co pamiętam, ja nie miałam z tym problemu. Pozdrawiam ciepło :)
antyfeminkaa
a ja z innej beczki2005-10-08 18:10:57

witam
chciałem wam powiedzeć że strona jest fajna (4+) :)
czesto tu zaglądam ale jakoś czasami nie moge znalesc dla siebie fajnych rzeczy. Jak na mój gust to jest tu za malo fajnych rzeczy ( jest tu jedem model w 10-ciu różnych kolorach) a ja bym dał 10-ć róznych modeli :) (teraz szukałem czapki no i nie ma fajnej.
Ale... jak wiadomo nie można wszystkim dogodzić .
jak moge wystawic ocene za całoksztalt (sklep i strone) to 5 .
by the way ! ciekawe czy to ktoś przeczyta .
pozdrawiam -modern25-
modern25
Szybka przesyłka2005-10-07 12:10:00

Wczoraj kupiłem spodnie, dzisiaj już u mnie. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Seba7207
Bardzo pozytywny sklep...2005-10-06 01:10:43

Zamowiłem spodnie w poniedziałek nad ranem. Towar był przyszedl juz wczoraj ale dopiero dzisiaj zdazylem odebrac. Jakosc calkiem niezla. Poszło sprawnie bez zadnych niepotrzebnych komplikacji. Osobiście do obsługi sklepu nie mam najmniejszych zastrzezeń! Polecam i Pozdrawiam ;)
szyna
Maść przednia!!2005-10-05 21:10:22

bardzo polecam, super obsługa i w ogóle gitara :)
mrdoc
Kolejny zadowolony klient2005-10-05 19:10:47

Sobota - zamówienie. Poniedziałek - telefon związany z drobnymi perturbacjami. Środa - dostawa. Grunt to rzetelna i szybka robota.

Dziękuję i pozdrawiam.
nienormalny
:(2005-10-05 09:10:10

dlaczego nie odpisujecie na moje pytnia na gg?
rafallen
:)2005-10-04 12:10:09

rewelacja zamowione plecaki doszly po 2 dniach polecam... mam nadzieje ze to nie byl moj ostatni zakup w tym slepie
Domin_h
Thinsulate2005-10-02 02:10:49

http://cms.3m.com/cms/US/en/2-147/creFFFX/view.jhtml
sinisterjo
Dokerka Thinsulate navy2005-10-02 02:10:25

W opisie wspialiście: "Producent Thinsulate"... Thinsulate to nie producent, a rodzaj materiału ocieplającego, produkowanego przez znaną z odblasków, taśm samoprzylepnych i karteczek Post-It firmę 3M. W opisach rekewiczek również piszecie o "wykonaniu 100%", hmmm na pierwszy rzut oka to polar, a w środku jasny materiał - Thinsulate.
sinisterjo
Kicha?? totalna?? wolne żarty...2005-10-01 11:10:53

dziwne jest że niemożesz nawiązać z nami kontaktu... jakoś wszyscy inni mogą... Tylko ty masz problemy...
mój numer gg jest na pierwszej stronie bunkra, godziny pracy też są podane... jeśli kontaktujesz się poza tymi godzinami to nie dziw się że nic nie wskórasz...nikt z nas nie jest robotem i nie pracuje 24h/dobę. a sprawa drga - to nie wiem o co masz pretensje - przy rejestracji podałeś numer telefonu którego nie odbierasz jak do ciebie dzwonimy...
admin
do ADMIN.2005-10-01 11:10:32

sprawa wygląda w ten sposób ze pisząc do Was na mila (kilka razy hehe) czy na podany nr gg nie uzyskałem żadnej odpowiedzi, wiesz nie liczyłem nawet na to ze jak napisze to dostane odrazu ifo zwrotne, ale czekałem dosyć długo, i jeżeli nie doszedł 1 mail to napewno doszlo 5 innych, wiec dlaczego nikt nie odpisywał?!?!,.. z tego co widze to nietylko ja mam problem z konfrontacją z Wami,.,.. (nie mam pretensji) ale poprawcie to chłopaki- bo tracicie klientów (...) mam pytanie dotyczące swetrów wojskowych, kiedy bada i czy będą wogóle?
pozdrawiam
Barabasz
Totalna kicha2005-10-01 09:10:55

Zamówiłem w poniedziałek. W poniedziałek wtorek i środe próbowałem się skontaktować z kimś ze sklepu. niestety nr gg podany w @ który otrzymałem pozłożeniu zamówienia okazał się numerem do nie tego gościa. Faceta od obsługi sklepu nie udało mi się dorwać. Chciałem żeby podali mi konto na które mam wpłacić kasę za zamówiony towar. Dzisiaj mamy sobotę i ani towaru ani kontaktu ze strony bunkra. Panowie ja się nie będę prosił żeby u Was kupować nie jesteśćie jedyni. Dziwią mnie te pozytywne opinie, wg mnie to co robicie to kpiny z klienta. Pzdr
MoCker
full wypas :PPP2005-09-28 16:09:35

zamówiłam w pon. no i prosze, w końcu przyszło ;). obsługa profesjonalna, jakosc towaru niezła :D. Gorąco polecam sklep, bo naprawde warto ;)
Antagonistka
Terrorystka 100% bawełna 1D oliv - 15 zł rozmiar: Uniwersal2005-09-28 16:09:27

Swietna terrorystka... dobry material (cienki). Zaje... fajnie szybka przesylka... i o to chodzi. POLECAM!!! :)
analyzer83
Łaaa!!!2005-09-28 11:09:23

Na wątrobie leży mi niestrawiona wódka:D Zamówiłem kominarke stan zajebisty towar dostarczony w ciągu 3 dni elegancko!! niech alkaida zaczyna się bać :P
adasiek
rozczarowanie??2005-09-28 08:09:02

bywa że spora część maili do nas nie dochodzi więc technicznie rzecz biorąc nie jesteśmy w stanie na nie odpowiedzieć. co do gg to pisz na numer 9482058, na stronie indexowej jest napisane w jakich godzinach pracujemy i jeśli próbujesz się kontaktować poza tymi godzinami to tak jak piszesz - nie da rady - ponieważ każdy z nas ma też swoje życie prywatne. nie jesteśmy robotami które siedzą 24h/dobę przy komputerach. a tak wogóle to istnieją też telefony i można do nas zadzwonić :)
ADMIN
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Paratrooper Washed Short desert
 

Nowości

T-Shirt Skully
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens