powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
;C2005-09-27 17:09:38

chce wymienic za mala rzecz i choc widze ze jest wiekszy rozmiar na stornei nitk nei chce sie ze mna skontaktowac
Piliniak
rewelacja2005-09-26 19:09:50

Jestem pod ogromnym wrażeniem, mają chyba jakis układ z pocztą polska bo paczka przyszła w ciągu JEDNEGO dnia :)
Obsługa, kontakt, towar REWELACJA.
Polecam baaaaardzo.
cejla1
ROZCZAROWANIE2005-09-24 15:09:31

dziwi mnie dominacja pozytywnych wypowiedzi na temat sklepu nad negatywnumi od kilku tygodni staram sie skontaktowac ze sklepem(mailowo i przez gg) i nikt nie odpowiada. kurwa kolesie sobie chyba olewają,( z całyym szacunkiem)
Barabasz
:)2005-09-21 18:09:24

jestem pod duzym wrazeniem...zamowilem w poniedzialek popoludniu kurteczke do Krakowa,mysalem ze bedzie dopiero w piatek,a tu juz w srode byla...:)
ruah84
kurtała2005-09-20 18:09:32

bardzo dobry sklep kutka doszła po 1 dniu wszystko wporządku polecam naprawde żetelna firma
perun28
Super sklep2005-09-18 13:09:39

Zajefajny sklep. Zamówiłem bojówy, doszły w 2 dni. Są super.Mogły by być trochę dłuższe,ale przeżyję. Tak poza tym są odjechane.Pozdrawiam i mam nadzieję,że to nie mój ostatni zakup w tym sklepie. :)
Michas_16
|,,|2005-09-17 19:09:52

No i to jest to.Super obsługa sklepu, wczoraj złożyłem zamówienie a już dzisiaj odebrałem co chciałem.To się nazywa dbanie o klienta.Tak trzymać w "Bunkrze":))Polecam
crime_inc
YEAH!2005-09-13 18:09:49

Normalnie zajebisty sklep:D Poniedziałek wieczorkiem zamówienie bojówek, w środe nad ranem listonosz z paką! Obsługa spox, jestem bardzo zadowolona z asortymentu:D To na pewno nie moje ostatnie zakupy w tym sklepie:D POZDRO:)
Ramika
gg2005-09-10 22:09:09

gdzie jest rozmiarowka bo chce kupic bojowki ale niewiem jakie sa rozmiary
romekkk
pierwsze zakupy2005-09-06 17:09:23

Zamówiłem spodnie w niedziele M-65 kopia oliv green#2 we wtorek odebrałam przesyłkę Wszystko OK.Dobry kontakt mailowy TEN SKLEP POLECAM KAZDEMU DZIĘKI.
thalczuk
; ]2005-09-02 14:09:51

we wtorek wybrałam sie na zakupy i dzis dostałam towar. rewelacjyjny moze nie jest, ale i tak jestem zadowolona
Pozdrawiam.
Nadia
Realizacja zamówienia2005-08-26 14:08:25

Jestem pod wielkim wrażeniem całej organizacji sklepu, jedym słowem : solidna firma ! Wczoraj zamówiłem dzisiaj przyszło jeszcze dostałem telefon że nie ma rozmiarów, można sie dogadać z obsługa, co do jakości produktu ... SUPER :-)
arh_nyhc
Pierwsze zakupy :)2005-08-24 17:08:38

Z okazji, że zbliża sie szkoła :/ trzeba załatwić sobie plecak :) Więc postanowiłem zamówić plecak kostke(nawet 2 :D ) Teraz tylko czekać :D
Pozdrowienia
doom7
Kask2005-08-24 15:08:29

hehe w poniedziałek wieczorkiem zamówiłem czapsona, w środe bo ktoś sie dobija do drzwi a tu Listonosz drze puche o pieniadze :D
czyli szybko i zgodnie z zamówieniem.Szacun
stgraal_dmg
Bojówki i glany2005-08-23 15:08:17

SPOKO! Szybka przesyłka, towar zgodny z tym co w opisie i na fotkach. Tylko bojówki za duże sobie wybrałem (XL zamiast L) ale zima idzie więc trochę więcej miejsca na smalec nie zaszkodzi ;]
Garb
opinia o stronce2005-08-23 07:08:28

Muszę przyznać że stronka jest naprawdę super!!!
duży wybór towaru... aż w głowie się gręci od asortymentu... szkoda tylko że część chwilowo nie dostępna..
Tylko co ta bezsensowna "galeryjka"?? uważam że to beznadziejna sprawa i psuje tylko wasz wizerunek... ZRÓBCIE COŚ Z TYM!!!!
d4EvO
Bojówki i czarny podkoszulek2005-08-19 09:08:48

Przesyłka priorytetem - normalnie zamówiłem wieczorem we wtorek, w środę wysłali przesyłkę z Bunkra a we czwartek już była u mnie :) Perfekt!

Bojówki - pierwsza klasa! Rozmiar idealnie podany taki jak na stronie!

Podkoszulek - pierwszy raz widzę taki grupy i naprawdę czarny podkoszulek! Nie to co chłamy które zaraz się przecierają i tracą kolor lub są niby czarne!

Polecam Bunkier gorąco wszystkim i pozdrawiam całą ekipę! :)

AVE!
Urimourn
plecak promocyjny2005-08-14 14:08:51

Jeżeli nie podoba Ci się stan plecaka- nie masz co się czaić- odeślij nam ,zwrócimy Ci kaske.Nie mamy zamiaru nikogo naciągać...a poza tym piszcie ,dzwoncie ...chcemy wiedzieć co wam sie nie podoba ,co mozemy dla Was zmienić.
Hare Kriszna
admin
Promocyjny plecak BW2005-08-12 18:08:08

Dzisiaj przyszedł zamówiony plecak. Niestety okazało się że 'używany' znaczy 'podarty i podziurawiony, po czym zacerowany'. Jeśli spodziewasz się pełnowartościowego produktu, tyle że używanego, to nie zamawiaj.
Genzo
Bojówki damskie!!2005-08-04 17:08:55

są the best!!Szukałam takich chyba przez 3 lata!! A tu znalazłam! Jak mamę uda mi się szarpnąć to sobie je bankowo kupię!! Wkońcu nie drogie i zaje..dobre;-)
MARTUCHA
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

M65 Teesar oliv
 

Nowości

T-Shirt Sagrada Familia
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens