powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
zamowienie2005-06-01 13:06:57

na gg nikt mi nie odpisal, ale spodnie doszly :))) i to po trzech dniach od zamowienia! thx.
benq
zamowienie2005-05-31 16:05:31

w niedziele napisalem wam na gg (na oba numery) i do tej pory nikt mi nie odpisal ... co jest grane ?
benq
P O L E C A M !!!2005-05-25 13:05:59

Spodnie i czapeczka doszły szybciej niż się spodziewałem, pełen profesjonalizm!
h8red
czy istnieje możliwość zamówienia swetra wojskowego black w rozmiarze L?2005-05-23 20:05:51

wszystko spoko, tylko ze na odpowiedz na mojego maila czekam juz od ponad tygodnia!
mofka
undergroundy2005-05-19 20:05:41

Polecam!! wszystko ok! szybko i sprawnie
Panq
no poprostu rewelacja! :)2005-05-19 15:05:11

Nie no czas to macie rzeczywiście zajebisty 45 godzin i towar jest:)) Bluza jest porządna gruba i na metalowy zamek! na tym mi zależało :) dopiszcie ze jest metalowy ;) pozdrawiam ! I'll BE BACK! :PP
Czarci Sztuciec
bojowki2005-05-18 15:05:55

bokowki super tylko szkoda ze rozporek na guziki :D
pantera 1942
bojówki metro S-ki2005-05-18 15:05:02

ave wszystkim metalowcom i ekipie bunkra \m/ o
pantera 1942
damskie bojówki2005-05-18 14:05:44

ponawiam pytanie!!!!!! i czekam na odpowiedź!!!
rzyletka
damskie bojówki!!!2005-05-18 14:05:41

dlaczego damskiebojówki są o tyle droższe od meskich??
i to jeszcze fajowe Woodland:-(((!!!!!!!????????????
a może by tak promocja:-)??? - o to pytanko chodzi:-)
rzyletka
:(2005-05-16 19:05:32

buuuuu czemu bojowki metro woman #2 sa niedostepne?? kiedy bedzie mozna je nabyc????:(
madzialllena
bojówki damskie!!!2005-05-15 21:05:59

dlaczego damskiebojówki są o tyle droższe od meskich??
i to jeszcze fajowe Woodland:-(((!!!!!!!????????????
a może by tak promocja:-)???
D o kCiebie Punkowa Opinia!!!2005-05-15 18:05:39

odwołuje sie od tej opini, moze to i moda (moim zdaniem z punka sie nie wyrasta. A gdzies kupic pare butów musze...
jahwe
Ludzie2005-05-15 18:05:16

Jeszcze nic nie zamówiłem.. (czekam do pierwszego!!)
Stronka jest fajna . narka
jahwe
Bojówki For Woman..!!2005-05-14 22:05:48

ludzie..kiedy beda dostepne te super bojówki metro wman #2..one sa super.. bo te zwykłe metro woman..to nie to samo..przynajmniej tak widać z fotografii.. #2 maja lepsze kolory;) pozdro bunkier, mam nadzieje ze niedługo beda dostepne moje wymarzone spodenki;P
enjoyka
Czarny chlebak2005-05-12 14:05:11

Hey! Mozecie mi napisac kiedy beda dostepne czarne chlebaki?
lucy
BOJÓWKI Metro Women #22005-05-11 15:05:17

Kurde..kiedy będą dostępne te zajebiste damskie bojówki Metro Women #2. Bo piszę maile, a odpowiedzi nie dostaję:/ A jeszcze chcę zdąrzyć na promocję!
aga174
zajebisice2005-05-08 21:05:57

hugo19
zajebisice2005-05-08 21:05:41

czapeczki doszly szybciutko i sa jak najbardziej wporzo :) sklep jak najbardziej na 5 z koroną
hugo19
Capecka :D2005-05-05 11:05:12

no i jest wlaśnie przybyła moja zamowiona capeck jest pikna i przyszła wcześniej niz sie spodziewałem to sie nazwywa solidna firma ;-)
Red Devil
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Krawat szeroki CHESSBOARD
 

Nowości

Shellys Rangers 20d black
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens