powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
zamowienie2005-06-01 13:06:57

na gg nikt mi nie odpisal, ale spodnie doszly :))) i to po trzech dniach od zamowienia! thx.
benq
zamowienie2005-05-31 16:05:31

w niedziele napisalem wam na gg (na oba numery) i do tej pory nikt mi nie odpisal ... co jest grane ?
benq
P O L E C A M !!!2005-05-25 13:05:59

Spodnie i czapeczka doszły szybciej niż się spodziewałem, pełen profesjonalizm!
h8red
czy istnieje możliwość zamówienia swetra wojskowego black w rozmiarze L?2005-05-23 20:05:51

wszystko spoko, tylko ze na odpowiedz na mojego maila czekam juz od ponad tygodnia!
mofka
undergroundy2005-05-19 20:05:41

Polecam!! wszystko ok! szybko i sprawnie
Panq
no poprostu rewelacja! :)2005-05-19 15:05:11

Nie no czas to macie rzeczywiście zajebisty 45 godzin i towar jest:)) Bluza jest porządna gruba i na metalowy zamek! na tym mi zależało :) dopiszcie ze jest metalowy ;) pozdrawiam ! I'll BE BACK! :PP
Czarci Sztuciec
bojowki2005-05-18 15:05:55

bokowki super tylko szkoda ze rozporek na guziki :D
pantera 1942
bojówki metro S-ki2005-05-18 15:05:02

ave wszystkim metalowcom i ekipie bunkra \m/ o
pantera 1942
damskie bojówki2005-05-18 14:05:44

ponawiam pytanie!!!!!! i czekam na odpowiedź!!!
rzyletka
damskie bojówki!!!2005-05-18 14:05:41

dlaczego damskiebojówki są o tyle droższe od meskich??
i to jeszcze fajowe Woodland:-(((!!!!!!!????????????
a może by tak promocja:-)??? - o to pytanko chodzi:-)
rzyletka
:(2005-05-16 19:05:32

buuuuu czemu bojowki metro woman #2 sa niedostepne?? kiedy bedzie mozna je nabyc????:(
madzialllena
bojówki damskie!!!2005-05-15 21:05:59

dlaczego damskiebojówki są o tyle droższe od meskich??
i to jeszcze fajowe Woodland:-(((!!!!!!!????????????
a może by tak promocja:-)???
D o kCiebie Punkowa Opinia!!!2005-05-15 18:05:39

odwołuje sie od tej opini, moze to i moda (moim zdaniem z punka sie nie wyrasta. A gdzies kupic pare butów musze...
jahwe
Ludzie2005-05-15 18:05:16

Jeszcze nic nie zamówiłem.. (czekam do pierwszego!!)
Stronka jest fajna . narka
jahwe
Bojówki For Woman..!!2005-05-14 22:05:48

ludzie..kiedy beda dostepne te super bojówki metro wman #2..one sa super.. bo te zwykłe metro woman..to nie to samo..przynajmniej tak widać z fotografii.. #2 maja lepsze kolory;) pozdro bunkier, mam nadzieje ze niedługo beda dostepne moje wymarzone spodenki;P
enjoyka
Czarny chlebak2005-05-12 14:05:11

Hey! Mozecie mi napisac kiedy beda dostepne czarne chlebaki?
lucy
BOJÓWKI Metro Women #22005-05-11 15:05:17

Kurde..kiedy będą dostępne te zajebiste damskie bojówki Metro Women #2. Bo piszę maile, a odpowiedzi nie dostaję:/ A jeszcze chcę zdąrzyć na promocję!
aga174
zajebisice2005-05-08 21:05:57

hugo19
zajebisice2005-05-08 21:05:41

czapeczki doszly szybciutko i sa jak najbardziej wporzo :) sklep jak najbardziej na 5 z koroną
hugo19
Capecka :D2005-05-05 11:05:12

no i jest wlaśnie przybyła moja zamowiona capeck jest pikna i przyszła wcześniej niz sie spodziewałem to sie nazwywa solidna firma ;-)
Red Devil
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Czapka Atlantis Walker Classic white
 
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens