powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
bryle2005-03-31 14:03:16

no i jak to zwykle z bunkrem bywa wszystko jest git.sunglasy przyszly szybciej niz sie spodziewalem w 100% ok bez zarysowan i innych crashy.
bunkier - peace & respect
marcinb
Patrolówka us army2005-03-27 14:03:23

Czapka przyszła szybko - 3 dni (4 od złożenia zamówienia)
Zielona jest. tak jak miało być. Uszyta porządnie.
Regulacja obwodu jak w klasycznych czapach z daszkiem.
Jestem zadowolony.
vda
a2005-03-21 17:03:54

juz tydzien minął od momentu w ktorym zamowilem towar i nadal nic nie przychodzi... wysylam maile z zapytaniem czy towar zostal wyslany i takze cisza... co jest?
emjoot
klany2005-03-15 18:03:53

Bunkrusiu najdroższy, pokochałam Cie szczerą, acz nieco interesowną miłością - glany które mi przysłaliście są absolutnie boskie, czas realizacji - oszałamiający, tak trzymać ;*
akuratka
od pioChuUu2005-03-15 13:03:05

strzaleczka!
kurna ile ja czasu szukalem moro niebiesko-granatowo-blekitno-czarnych!!! a tutaj prosze - Sa!!!!!!!!! Przesylka dolazla do mnie w przeciagu dwoch dni!!! Cholernie wielce bardzo polecam!!! Bez kitu - solidna firma:D!!!!
Naraziatko:]
6662
:]2005-03-10 17:03:15

Spodenki i pasek są super. Pomijając akcje z pocztą polską jestem bardzo zadowolona. Polecam !!!!
AK-47
:D!2005-03-08 16:03:44

Dziś dostałam swoje glany! ;D Są super! Wy też!
c_pati
Udane zakupy :]2005-03-05 23:03:29

siema ja włśnie dzisiaj odebrałem spodnie bojówki moro zajefane po prostu taki jaki chciałem razmiar taki mam jak ulał :] heh spoko bende teraz u was kupywał dajcie trocżeczy do kupienia :] dobra koncze Pozdrowienia od klijenta z lublina :]
sumocarlos
misss3 i czapka patrolówka:)))2005-03-02 17:03:31

extra :) godzinke temu poczta doreczyła mi czapke, jest super dokładnie taka jak na fotkch -czyli taka jak chciałam :)))
jestem bardzi zadowolona dzieki chłopaki za udany zakup:)

misss3
misss3
Bojówki2005-03-01 15:03:42

Hm, Bunkier.com polubilem juz od pierwszego razu kiedy przyszlo mi z tad cos zamawiac - duzy asortyment i szybka realizacja zamowienia to naprawde znaczace pozytywy. Szkoda tylko, ze od jakiegos czasu trudno jest tu znalezc jakies najzwyczajniejsze meskie bojowki moro z kamuflarzem woodland w rozmiarze XL - pelno jakis przeroznych udziwnien, a brak typowych spodni wojskowych. Dacie rade to zmienic w najblizszym czasie? ;] Szczegolnie chodzi mi o te z miltecu za 85zl, badz chociaz o model "M-65 woodland oryginał" XL. Czekam na odpowiedz ;]
Rotten
Stringi 666 Rulez2005-02-24 03:02:52

Pomysł ze stringami 666 , Burzum i Pentagrami jest genialny czy wy wiecie jak to uszczęśliwia (niektóre) niewiasty... Wielkie Pozdro... Bunkier naprawdę daje radę !!!
Heljar
Karaluch2005-02-14 11:02:33

duży asortyment:] sorka ze wcześnie namotałem ale mam nadzieję że kurta dojdzie do mnie na dniach jak w opiniach na dole:] Z tego co słyszałem w skrócie jesteście zajebiści:] Odpowiem dokładnie jak paczka przyjdzie :}
Oi!
karaluszylion
Bojówki2005-02-10 11:02:18

Czołgiem!

Rewelacja! Zamówiłem i chwila moment przesyłka u drzwi! Wszystko zgodne z zamówieniem i nawet nikt nie dzwonił buahaha :) Myli się ten kto myśli że w dużym mieście da się kupić łatwo dobre "pory" zwłaczsza "łaciate" ... więc co mi pozostało jak nie, DO BUNKRA, BIEGIEM MARSZ !! HOUGH !! Pozdrawiam!
Fenris_Yeager
Wymiana kurtki...2005-02-04 11:02:30

Po raz kolejny bunkier.com okazał się najbardziej profesjonalnym sklepem internetowym, w jakim udało mi sie kupować! :-)Pozdrowionka
anina
!!!!!!!!!!POZYTYW!!!!!!!!!!2005-01-29 17:01:18

Szybkość w realizacji zamówienia piorunująca. Towar git, zero ściemy!!Na 100% będę się u was ubierał!!pozdrawiam załogę z BUNKRA - marcinb
marcinb
wielka radosc :)2005-01-28 14:01:10

schodzialam mnustwo sklepow w poszukiwaniu damskich bojowek.... i TU je znalazlam :) A obsulga jest swietna i w ciagu 3 dni dotarly do mnie moje wymarzone spodenki z ktorych sie strasnzie ciesze... :)
mcs
jestescie zajebisci =]2005-01-27 20:01:18

same plusy:
zero ściemy
telefoniczne zamówienie- odrazu przyjęte ;]
przesyłka w ciągu 2 dni
super towar (trampy)
polecam
chili
ehe2005-01-25 21:01:33

no wszysko spoko, ale wescie sie chlopy za aktualizacje strony, na ktorej np są trampki których w rzeczywsistosci nie ma!!
beatles86
naprawde polecam !!!2005-01-25 13:01:35

Wielkie dzieki za ciuszki. jestem bardzo szczesliwy że tak bardzo szybko to wszystko przyszło.
pozdrawiam
tymek777
szybko2005-01-22 13:01:27

polecam wszystkim szybko zrealizowane zamówienie nawet bardzo szybko.
duce
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Krawat szeroki SKA red 67196-007
 

Nowości

Akrylowy plug siodłowy o-ring 2mm czarny
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens