powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
bryle2005-03-31 14:03:16

no i jak to zwykle z bunkrem bywa wszystko jest git.sunglasy przyszly szybciej niz sie spodziewalem w 100% ok bez zarysowan i innych crashy.
bunkier - peace & respect
marcinb
Patrolówka us army2005-03-27 14:03:23

Czapka przyszła szybko - 3 dni (4 od złożenia zamówienia)
Zielona jest. tak jak miało być. Uszyta porządnie.
Regulacja obwodu jak w klasycznych czapach z daszkiem.
Jestem zadowolony.
vda
a2005-03-21 17:03:54

juz tydzien minął od momentu w ktorym zamowilem towar i nadal nic nie przychodzi... wysylam maile z zapytaniem czy towar zostal wyslany i takze cisza... co jest?
emjoot
klany2005-03-15 18:03:53

Bunkrusiu najdroższy, pokochałam Cie szczerą, acz nieco interesowną miłością - glany które mi przysłaliście są absolutnie boskie, czas realizacji - oszałamiający, tak trzymać ;*
akuratka
od pioChuUu2005-03-15 13:03:05

strzaleczka!
kurna ile ja czasu szukalem moro niebiesko-granatowo-blekitno-czarnych!!! a tutaj prosze - Sa!!!!!!!!! Przesylka dolazla do mnie w przeciagu dwoch dni!!! Cholernie wielce bardzo polecam!!! Bez kitu - solidna firma:D!!!!
Naraziatko:]
6662
:]2005-03-10 17:03:15

Spodenki i pasek są super. Pomijając akcje z pocztą polską jestem bardzo zadowolona. Polecam !!!!
AK-47
:D!2005-03-08 16:03:44

Dziś dostałam swoje glany! ;D Są super! Wy też!
c_pati
Udane zakupy :]2005-03-05 23:03:29

siema ja włśnie dzisiaj odebrałem spodnie bojówki moro zajefane po prostu taki jaki chciałem razmiar taki mam jak ulał :] heh spoko bende teraz u was kupywał dajcie trocżeczy do kupienia :] dobra koncze Pozdrowienia od klijenta z lublina :]
sumocarlos
misss3 i czapka patrolówka:)))2005-03-02 17:03:31

extra :) godzinke temu poczta doreczyła mi czapke, jest super dokładnie taka jak na fotkch -czyli taka jak chciałam :)))
jestem bardzi zadowolona dzieki chłopaki za udany zakup:)

misss3
misss3
Bojówki2005-03-01 15:03:42

Hm, Bunkier.com polubilem juz od pierwszego razu kiedy przyszlo mi z tad cos zamawiac - duzy asortyment i szybka realizacja zamowienia to naprawde znaczace pozytywy. Szkoda tylko, ze od jakiegos czasu trudno jest tu znalezc jakies najzwyczajniejsze meskie bojowki moro z kamuflarzem woodland w rozmiarze XL - pelno jakis przeroznych udziwnien, a brak typowych spodni wojskowych. Dacie rade to zmienic w najblizszym czasie? ;] Szczegolnie chodzi mi o te z miltecu za 85zl, badz chociaz o model "M-65 woodland oryginał" XL. Czekam na odpowiedz ;]
Rotten
Stringi 666 Rulez2005-02-24 03:02:52

Pomysł ze stringami 666 , Burzum i Pentagrami jest genialny czy wy wiecie jak to uszczęśliwia (niektóre) niewiasty... Wielkie Pozdro... Bunkier naprawdę daje radę !!!
Heljar
Karaluch2005-02-14 11:02:33

duży asortyment:] sorka ze wcześnie namotałem ale mam nadzieję że kurta dojdzie do mnie na dniach jak w opiniach na dole:] Z tego co słyszałem w skrócie jesteście zajebiści:] Odpowiem dokładnie jak paczka przyjdzie :}
Oi!
karaluszylion
Bojówki2005-02-10 11:02:18

Czołgiem!

Rewelacja! Zamówiłem i chwila moment przesyłka u drzwi! Wszystko zgodne z zamówieniem i nawet nikt nie dzwonił buahaha :) Myli się ten kto myśli że w dużym mieście da się kupić łatwo dobre "pory" zwłaczsza "łaciate" ... więc co mi pozostało jak nie, DO BUNKRA, BIEGIEM MARSZ !! HOUGH !! Pozdrawiam!
Fenris_Yeager
Wymiana kurtki...2005-02-04 11:02:30

Po raz kolejny bunkier.com okazał się najbardziej profesjonalnym sklepem internetowym, w jakim udało mi sie kupować! :-)Pozdrowionka
anina
!!!!!!!!!!POZYTYW!!!!!!!!!!2005-01-29 17:01:18

Szybkość w realizacji zamówienia piorunująca. Towar git, zero ściemy!!Na 100% będę się u was ubierał!!pozdrawiam załogę z BUNKRA - marcinb
marcinb
wielka radosc :)2005-01-28 14:01:10

schodzialam mnustwo sklepow w poszukiwaniu damskich bojowek.... i TU je znalazlam :) A obsulga jest swietna i w ciagu 3 dni dotarly do mnie moje wymarzone spodenki z ktorych sie strasnzie ciesze... :)
mcs
jestescie zajebisci =]2005-01-27 20:01:18

same plusy:
zero ściemy
telefoniczne zamówienie- odrazu przyjęte ;]
przesyłka w ciągu 2 dni
super towar (trampy)
polecam
chili
ehe2005-01-25 21:01:33

no wszysko spoko, ale wescie sie chlopy za aktualizacje strony, na ktorej np są trampki których w rzeczywsistosci nie ma!!
beatles86
naprawde polecam !!!2005-01-25 13:01:35

Wielkie dzieki za ciuszki. jestem bardzo szczesliwy że tak bardzo szybko to wszystko przyszło.
pozdrawiam
tymek777
szybko2005-01-22 13:01:27

polecam wszystkim szybko zrealizowane zamówienie nawet bardzo szybko.
duce
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Krawat szeroki CHESSBOARD
 

Nowości

Spirala rozpychacz akryl 8mm KOLORY
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens