powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
ramoneska2010-04-01 14:04:30

początkowo miałem wątpliwości co do kupna kurtki przez internet, ale kiedy otworzyłem paczkę, wątpliwości zniknęły i zastąpił je zachwyt;P naprawdę, widać, że kurtka wykonana jest z materiałów świetnej jakości. o kontakcie ze sklepem można powiedzieć tylko jedno - wzór do naśladowania dla innych;) serdecznie dziękuję załodze bunkra za sprawną akcję wymiany, a wszystkim którzy mają wątpliwości co do zakupów przez internet polecam Bunkier.com;P pozdrawiam i już teraz mówię że będę tu kupował częściej:D
PeteGlorious
do zawada9006302010-03-31 21:03:45

ostatnio szwankuje nam serwer przez co czasem strona sklepu nie działa i nie cała poczta do nas dociera. żyjemy w czasch gdy telefony nie są drogim środkiem łączności więc jeśli masz jakieś pytania najprościej jest do nas po prostu zadzwonić... numer jest podany na stronie indeksowej ;)
admin
Odpowiedź ma e-mail2010-03-31 15:03:45

Nie dostałem odpowiedzi do dziś a wysłałem 3 maile nie wiem co jest spowodowane brakiem ich. Jak narazie wielki minus a tyle ciekawych rzeczy chcialem zakupic.
zawada900630
zwracam honor !!2010-03-26 23:03:25

obsługa sklepu bardzo szybko odpowiedziała na mojego 2 maila z zapytaniem. pytanie w 'opiniach' zadałem bodajże dzień przed wysłaniem 2 maila. Dziękuje za odpowiedź!
cz3esiu
do cz3esiu2010-03-26 17:03:28

nie ściemniaj - dzisiaj odpisywałem ci że XL nie mamy
admin
polecam2010-03-25 19:03:14

szybko i profesjonalnie:D polecam ten sklep. pozdrawiam
stefan88
;D2010-03-25 16:03:54

Mimo problemów z mojej strony, przesyłka szybko dotarła, glancorki idealne, a nawet lepsze niż wg pierwotnego zamówienia ;) Polecam!
anti_18
???2010-03-25 16:03:47

wysłałem maila z takim zapytaniem ale nikt nie odpowiada więc pytam także tutaj. Więc: chodzi mi o produkt: 'Boston Jacket Vintage Aviatrix model 1234' czy jest on dostępny w rozmiarze XL? jesli tak to prosze o podanie wymiarów w cm. Pozdrawiam! cz3esiu.
cz3esiu
Czekam na jakąkolwiek odpowiedź 2 tygodnie2010-03-22 21:03:22

I KURDE NIC!

ZAMÓWIENIE JAK ZAMROŻONE BYŁO, TAK JEST!!
Geerdos
nieprawidłowy mail2010-03-19 15:03:44

czy mimo błędnie podanego maila złożone zamówienie zostanie zrealizowane?? Czy musze złożyć je ponownie?
anti_18
pytanie2010-03-19 15:03:27

Cześć, mam pytanie... Macie może w swoim asortymencie spodnie- bojówki w kamuflażu jaki używają obecnie Polacy w Afganistanie, i Iraku??? mobeone
mobeone
zamówienie2010-03-19 10:03:05

witam, zamówienie pierwsza klasa, spodnie idealnie dopasowane:))). Pozdrawiam, mobeone
mobeone
dostawa2010-03-18 22:03:54

wszystko w porządku , oprócz dostawy ...paczki,która powinna dostać się w moje ręce- zaniesiono ją do sąsiada podczas mojej nieobecności. co by było gdyby ten nie raczył mnie o niej powiadomić? na szczęście człowiek był uczciwy.
ale dostawa to już wina firmy dostawczej.
sklep sprawnie funkcjonuje, towar również w doskonałym stanie :)
pozdrawiam!
rockengel
do krzycho2010-03-12 11:03:24

ten temat był już poruszany nie raz w tym samym miejscu gdzie zadałeś pytanie...
zasady są proste: towar wraz z paragonem odsyłasz do nas na adres: BUNKIER.COM, WYSZYŃSKIEGO 5, 70-200 SZCZECIN. do paczki wkładasz kartkę na której podajesz swoje dane oraz piszesz na jaki rozmiar chcesz wymienić. ponieważ w procesie wymiany towaru ty pokrywasz koszty przesyłek - do paczki wkładasz odliczoną sumę na paczke do ciebie (10pln - poczta, 19pln - kurier). UWAGA - W PRZYPADKU NIE POKRYCIA KOSZTÓW WYSYŁKI TOWAR ZOSTANIE DO CIEBIE ODESŁANY FIRMĄ KURIERSKĄ NA TWÓJ KOSZT.
admin
Zwroty i reklamacje2010-02-26 12:02:05

Zakupiłem w waszym sklepie spodnie.Niestety okazało się ,że są trochę za ciasne.Czy istnieje możliwość wymiany na większy rozmiar ?Nie mogę znaleść na stronie warunków zwrotów i reklamacji. Proszę o odpowiedź.
krzycho
2010-02-22 22:02:23

O takich spodniach marzyłem. To są moje wymarzone spodnie nadają się do rożnych prac codziennych i na wypady za miasto. Spodnie oceniam na 6. Pozdrowienia dla całej firmy bunkier
ok1984
spodnie2010-02-22 22:02:16

Mam spodnie BDU są super i bardzo wygodne bardzo miły materiał bardzo ważne że mają kieszenie z boku pojemne oraz wzmocnienia nie przetarły mi się nawet w nich śpię na noc. Jestem bardzo zadowolony ze spodni BDU Ftx kopia khaki i oliwkowy polecam każdemu chłopakowi aby mieli te spodnie. Nie mogę się oprzeć tym spodniom aż zapragnąłem zamówić 2 pary oliwkowych i khaki. To są prawdziwe spodnie bojówki wojskowe.
ok1984
do Pensleepe2010-02-12 22:02:39

GODZINY OTWARCIA BUNKRA:
PONIEDZIAŁEK-PIĄTEK: 11.00-18.00
SOBOTA: 10.00-15.00
NIEDZIELA: ZAMKNIĘTE - ODPOCZYWAMY

UWAGA!!!
GODZINY OTWARCIA DOTYCZĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE SKLEPU STACJONARNEGO NA PLACU ZWYCIĘSTWA W SZCZECINIE - NIE SĄ TO GODZINY PRACY SKLEPU INTERNETOWEGO.
admin
godziny2010-02-02 20:02:56

Chyba jestem ślepa... co jest niepodważalnym faktem.. albo naprawde nie moge znaleźć info o godzinach otwarcia sklepu :) Przydałoby sie na stronie... bo co z tego ze ze szczecina jestem jak dojechać do Was nie moge :) Z góry wielkie dzięki ;)
Pensleepe
d4gmara2010-02-02 11:02:19

Paczka przyszła błyskawicznie (w czwartek zamówienie i przelew - w poniedziałek już była), porządnie zapakowana, zawartość taka jaka miała być. Polecam zakupy w tym sklepie!
d4gmara
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

N2B Surplus black
 

Nowości

Spirala rozpychacz akryl 3mm KOLORY
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens