powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
ramoneska2010-04-01 14:04:30

początkowo miałem wątpliwości co do kupna kurtki przez internet, ale kiedy otworzyłem paczkę, wątpliwości zniknęły i zastąpił je zachwyt;P naprawdę, widać, że kurtka wykonana jest z materiałów świetnej jakości. o kontakcie ze sklepem można powiedzieć tylko jedno - wzór do naśladowania dla innych;) serdecznie dziękuję załodze bunkra za sprawną akcję wymiany, a wszystkim którzy mają wątpliwości co do zakupów przez internet polecam Bunkier.com;P pozdrawiam i już teraz mówię że będę tu kupował częściej:D
PeteGlorious
do zawada9006302010-03-31 21:03:45

ostatnio szwankuje nam serwer przez co czasem strona sklepu nie działa i nie cała poczta do nas dociera. żyjemy w czasch gdy telefony nie są drogim środkiem łączności więc jeśli masz jakieś pytania najprościej jest do nas po prostu zadzwonić... numer jest podany na stronie indeksowej ;)
admin
Odpowiedź ma e-mail2010-03-31 15:03:45

Nie dostałem odpowiedzi do dziś a wysłałem 3 maile nie wiem co jest spowodowane brakiem ich. Jak narazie wielki minus a tyle ciekawych rzeczy chcialem zakupic.
zawada900630
zwracam honor !!2010-03-26 23:03:25

obsługa sklepu bardzo szybko odpowiedziała na mojego 2 maila z zapytaniem. pytanie w 'opiniach' zadałem bodajże dzień przed wysłaniem 2 maila. Dziękuje za odpowiedź!
cz3esiu
do cz3esiu2010-03-26 17:03:28

nie ściemniaj - dzisiaj odpisywałem ci że XL nie mamy
admin
polecam2010-03-25 19:03:14

szybko i profesjonalnie:D polecam ten sklep. pozdrawiam
stefan88
;D2010-03-25 16:03:54

Mimo problemów z mojej strony, przesyłka szybko dotarła, glancorki idealne, a nawet lepsze niż wg pierwotnego zamówienia ;) Polecam!
anti_18
???2010-03-25 16:03:47

wysłałem maila z takim zapytaniem ale nikt nie odpowiada więc pytam także tutaj. Więc: chodzi mi o produkt: 'Boston Jacket Vintage Aviatrix model 1234' czy jest on dostępny w rozmiarze XL? jesli tak to prosze o podanie wymiarów w cm. Pozdrawiam! cz3esiu.
cz3esiu
Czekam na jakąkolwiek odpowiedź 2 tygodnie2010-03-22 21:03:22

I KURDE NIC!

ZAMÓWIENIE JAK ZAMROŻONE BYŁO, TAK JEST!!
Geerdos
nieprawidłowy mail2010-03-19 15:03:44

czy mimo błędnie podanego maila złożone zamówienie zostanie zrealizowane?? Czy musze złożyć je ponownie?
anti_18
pytanie2010-03-19 15:03:27

Cześć, mam pytanie... Macie może w swoim asortymencie spodnie- bojówki w kamuflażu jaki używają obecnie Polacy w Afganistanie, i Iraku??? mobeone
mobeone
zamówienie2010-03-19 10:03:05

witam, zamówienie pierwsza klasa, spodnie idealnie dopasowane:))). Pozdrawiam, mobeone
mobeone
dostawa2010-03-18 22:03:54

wszystko w porządku , oprócz dostawy ...paczki,która powinna dostać się w moje ręce- zaniesiono ją do sąsiada podczas mojej nieobecności. co by było gdyby ten nie raczył mnie o niej powiadomić? na szczęście człowiek był uczciwy.
ale dostawa to już wina firmy dostawczej.
sklep sprawnie funkcjonuje, towar również w doskonałym stanie :)
pozdrawiam!
rockengel
do krzycho2010-03-12 11:03:24

ten temat był już poruszany nie raz w tym samym miejscu gdzie zadałeś pytanie...
zasady są proste: towar wraz z paragonem odsyłasz do nas na adres: BUNKIER.COM, WYSZYŃSKIEGO 5, 70-200 SZCZECIN. do paczki wkładasz kartkę na której podajesz swoje dane oraz piszesz na jaki rozmiar chcesz wymienić. ponieważ w procesie wymiany towaru ty pokrywasz koszty przesyłek - do paczki wkładasz odliczoną sumę na paczke do ciebie (10pln - poczta, 19pln - kurier). UWAGA - W PRZYPADKU NIE POKRYCIA KOSZTÓW WYSYŁKI TOWAR ZOSTANIE DO CIEBIE ODESŁANY FIRMĄ KURIERSKĄ NA TWÓJ KOSZT.
admin
Zwroty i reklamacje2010-02-26 12:02:05

Zakupiłem w waszym sklepie spodnie.Niestety okazało się ,że są trochę za ciasne.Czy istnieje możliwość wymiany na większy rozmiar ?Nie mogę znaleść na stronie warunków zwrotów i reklamacji. Proszę o odpowiedź.
krzycho
2010-02-22 22:02:23

O takich spodniach marzyłem. To są moje wymarzone spodnie nadają się do rożnych prac codziennych i na wypady za miasto. Spodnie oceniam na 6. Pozdrowienia dla całej firmy bunkier
ok1984
spodnie2010-02-22 22:02:16

Mam spodnie BDU są super i bardzo wygodne bardzo miły materiał bardzo ważne że mają kieszenie z boku pojemne oraz wzmocnienia nie przetarły mi się nawet w nich śpię na noc. Jestem bardzo zadowolony ze spodni BDU Ftx kopia khaki i oliwkowy polecam każdemu chłopakowi aby mieli te spodnie. Nie mogę się oprzeć tym spodniom aż zapragnąłem zamówić 2 pary oliwkowych i khaki. To są prawdziwe spodnie bojówki wojskowe.
ok1984
do Pensleepe2010-02-12 22:02:39

GODZINY OTWARCIA BUNKRA:
PONIEDZIAŁEK-PIĄTEK: 11.00-18.00
SOBOTA: 10.00-15.00
NIEDZIELA: ZAMKNIĘTE - ODPOCZYWAMY

UWAGA!!!
GODZINY OTWARCIA DOTYCZĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE SKLEPU STACJONARNEGO NA PLACU ZWYCIĘSTWA W SZCZECINIE - NIE SĄ TO GODZINY PRACY SKLEPU INTERNETOWEGO.
admin
godziny2010-02-02 20:02:56

Chyba jestem ślepa... co jest niepodważalnym faktem.. albo naprawde nie moge znaleźć info o godzinach otwarcia sklepu :) Przydałoby sie na stronie... bo co z tego ze ze szczecina jestem jak dojechać do Was nie moge :) Z góry wielkie dzięki ;)
Pensleepe
d4gmara2010-02-02 11:02:19

Paczka przyszła błyskawicznie (w czwartek zamówienie i przelew - w poniedziałek już była), porządnie zapakowana, zawartość taka jaka miała być. Polecam zakupy w tym sklepie!
d4gmara
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Bojówki damskie ripstop metro
 

Nowości

Szorty BDU UCP
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens