powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
Gelerth2004-07-03 15:07:33

Po przeczytaniu twojego postu turlałem się ze śmiechu!:)) Czyżby "prawdziwy punk"?:) hehehe!!
Chyba się zatraciłeś chłopie w swoich przekonaniach.
Otwórz oczy stary. Na czym się teraz nie robi pieniędzy? Wszystko dla ludzi. Nie chcesz nie kupuj.
Jakbyś się nie ubrał to zawsze będzie to podyktowane przez modę. Albo jesteś głupi albo naiwny.
thame
a' propos winzii i skaterow2004-06-30 21:06:29

po tym co napisales widac ze jestes chyba debilem... co ma skateboarding do hip chłopu? :/ ...przeciez na deskach to punki zaczeli jezdzic (pomijając surferow) ...ehh tak to jest jak sie czegos nie wie i pisze głupoty tylko po to zeby pokazac ze sie umie pisac, a i to nieraz nie wychodzi...
sp1n4tch
alash862004-06-30 21:06:20

ja to bym chciala w koncu kupic glany, moj rozmiar i nie HD!!! bo juz mi sie odechcialo chodzic do was i ogladac te same modele HD... a moze sie cos zmienilo?
alash86
skóra2004-06-28 14:06:43

Mimbbla napisała że chce butów z ekologicznej skóry:/
Tragedia!Ja rozumiem że ktoś może nie lubi jak zażyna sie zwierzątka i obdziera ze skóry zeby zrobic z nich chodaki dla czlowieka ale! załogo bunkra jesteście bardzo dobrą firma i macie towar z różnych także dobrych firm ale na boga bierzcie glany tylko z prawdziwą skórą.ja już wynosilem kilka par glaniorów z podrzędnych tanich firm gdzie byla jakaś tzw. "mielonka" albo ekologiczna skóra i noisz niecaly rok i jak psu pod ogon wwalasz kase a później buty do śmieci.nie spsujcie tego.pozdrawiam serdecznie mimbbe i całą załoge. PS ikupie se u was "Steele" zobaczymy jakie są:))
axis mundi
re Gelerth2004-06-28 14:06:19

Selektywnie patrząc przez pryzmat suchej oceny, jeżeli ktoś komuś coś lub ewentualnie nikt nikomu nic więc właściwie po co?!
ps
Ch.C.w D. ... LESZCZU!
admin
Ale ziomEks2004-06-25 00:06:06

Ty Facet chyba ni wiesh o co chodzi... Każdy np. ja lubie pochodzić w sztruksach i nie wkładam byle czego na siebie np. nie lubie dresów i w nich nie chodze a jak chce sobie kupić bluzke systema to sobie kupie bo lubie ten zespół i chce pokazać że go lubie za muzyke. A nienawidze sk8 bo to same cioty które nie maja czego słuchac tylko hh...!! Pozdro Dla Bunkra Załogi
winzii
PUNKOWA OPINIA2004-06-24 14:06:04

KOLEJNY RAZ JAKIEŚ CWELE ROBIĄ PIENIĄDZE NA "SUBKULTURACH MŁODZIEŻOWYCH" , W TYM NA PUNK. NALEŻY SIĘ WAM FAKI !
A WY GÓWNIARZE KTÓRZY ZAOPATRUJECIE SIE W TE PIERDY , ZROZUMCIE W KOŃCU ŻE TO JEST JEBANA MODA A NIE PUNK !
Gelerth
cwieki2004-06-21 19:06:08

powinniście mieć ćwieki!!!! Ladnie prosze
Vesna
lol2004-06-20 11:06:34

chodzilo mi o szop a Szczecinie :/
sp1n4tch
re sp1n4tch2004-06-19 11:06:52

drogi kolego sklep bunkier.com przyjmuje zamowienia cala dobe. nie wiem skad ty u nas kraty wzieles? moze mama ci na monitor zalozyla?
pozdro
admin
takie tam2004-06-14 19:06:42

jest kategoria 'Skate punk' a nic tam nie ma :/ ...aha i jeszcze przydałaby sie jakas informacja o godzinach otwarcia sklepu bo już dwa razy pocałowałem zamknieta krate ;] ...greetings...stay heavy!
sp1n4tch
buty z ekologicznej skóry2004-06-14 18:06:28

Dobrze by było znależć takowe w waszej ofercie..))
Pozdrawiam!
mimbbla
pomylka2004-06-14 00:06:52

drogi przyjacielu ...najpierw wyslales maila ,piszac ze jest pomylka .nastepnie zadzwoniles,dlatego skojarzylismy o co chodzi.prosilismy zebys odeslal nam na nasz koszt rzeczy ktore omylkowo do ciebie poszly .jest nam bardzo przykro ale nie dajesz nam nawet szansy zeby naprawic zlo ,ktore tobie wyrzadzilismy...pakuj pake i na poczte
nara
admin
?2004-06-11 22:06:21

zamowilem koszulke i spodenki. kosuzlka przyszla inna a spodenki zamiast krotkich dlugie. po zatelefonowaniu wieidzlei odrazu o co chodiz i ze zle wsadizli. jak wiedzelsicne ze zle wsadzacie to po grzyba wsadzilsicie?
jemsu
brakuje mi2004-06-10 13:06:03

veganskich glanow. moze macie, ale jak nie ma takiej kategorii to rok bedzie szukac :) to jak, beda?
roccofan
Tybetanczycy w Klewkach.2004-06-04 14:06:32

Aaa! jak tak mogliscie! zero info! wracam dzis z Wawy z pracy do wioski do domu matczynego, a tu bach! listonosz z przesylka! spodnie eleganckie - rozmiar zer gut. tak dalej byc nie moze! Balcerowicz musi odejsc!
DargH
Blink 1822004-05-31 22:05:45

Elo
Chę spytać czy będą jakieś bluzy(bluzki), naszywki Blinka 182?? Pozdro aLl
winzii
spoko2004-05-31 18:05:53

Co ray wicej ryecyz si pojawia...cool!! Jak mog spzta to cyz bd jakieÄ‘ bluzki(bluzy) blinka 182 alo jeszcze naszywki wielkie dzięki narazie...:}!!
wiinzii
Błąd2004-05-31 18:05:48

Jak chce kupić obojętnie co np. bluze to jak wcisnę " kupuj " to i tak nic nie mam w koszu??!!.
Powiedzcie mi czy to coś u was nei działa czy u mnie coś szwankuje. ;]
wiinzii
Siemka2004-05-31 18:05:15

Moglibyście dodac troche sztrux. i jakieś fajne gadżety np. wisiorki narazie...!!
wiinzii
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Krawat szeroki SKULL 2
 

Nowości

Kółko z kulką kameleon
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens