powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
wkur.....2004-05-28 00:05:56

w razie wojny wyslij maila z zamowieniem, nie zapomnij podac telefonu i dokladnego adresu
admin
DEPRESJE MAM2004-05-27 23:05:31

Nie moge nic zamowic prubuje i nic sie wkurwic mozna wyskakuje mi cos takiego "prosze sie wylogowac z systemu i zalogowac sie jeszcze raz" loguje i nic caly czas to samo,poddaje sie.. moze jakos meilem by sie dalo zlorzyc zamowienie?
Kalina
naszywki2004-05-27 11:05:50

spoko maroko .....niedlugo bedzie na maxa
admin
Naszywki2004-05-27 11:05:19

Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, że za mało naszywek sprzedajecie. Proponowałbym dorzucić kilka naszywek.
Vezyhr
do kaliny2004-05-25 18:05:05

Nie sugeruj sie numerami ,najwazniejsza jest dlugosc wkladki w butach ktore nosisz.Ten sam rozmiar w roznych markach butow moze miec inna dlugosc .
admin
MAM PROSBE CO DO ROZMIARÓW :)))2004-05-25 17:05:48

Mam taka mala sprawe napiszcie jakie to sa wogole rozmiary tych butów w tych wiekszych 37,37,39,40,41..
Bo nie za bardzo wiem nie orientuje sie w takich 40 i 41 to 7? :(((
Pozdrawiam i z gory dzieki;)
Kalina
Muzyka przeciwko rasizmowi2004-05-25 11:05:10

Przydała by się bluza z kapturem z logo "muzyka przeciwko rasizmowi". Pozdrowienia
picasso
Do grosstanz2004-05-20 16:05:07

Wszystko mamy opisane na stronie. Poza tym zawsze mozna zapytac na gg. Zapraszamy do lektury faq.
pozdro
Zaloga bunkra
przesylka2004-05-20 11:05:34

ile wynosi koszt przesylki???????????????????????????????????????
grosstanz
no coz :)2004-05-19 00:05:49

no nie wiem co napisac.. jest zajebiscie .. niespodzianka byla EXTRA ee... yyy.... no ten juz tyle rzeczy u Was kupilam i ze wszystkich jestem ciagle extra zadowolona i ten no...oby tak dalej chopy ;)

Pozdrowienia ze Slaska! i do zobaczenia! Hary Hary !
dzudzu
Naszywki, Bluzy itd.2004-05-18 00:05:18

Witajcie, to juz moj drugi wpis posrod opinii tego sklepu. Wszystko jest ok, jutro skladam drugie zamowienie. Tymczasem bardzo nie pasuje mi jedna sprawa - otoz dlaczego naszywki, koszulki i bluzy nie sa rozdzielone wg.zespolow? Nie wiem jak innym, ale mi w zyciu nie chcialoby sie przewalac setek szmatek w poszukiwaniu tej jednej: a podzial na kapele duzo by pomogl.
A, i bylbym zapomnial - chcialem ostatnimi czasy zakupic grindersy: tymczasem, jak sie pozniej dowiedzialem. praktycznie zadnych nie macie na magazynie, i nie zamierzacie sprowadzic. Wiec...po co one nadal leza w ofercie? ;P
Jednak to sprawy czysto techniczne...dlatego..i tak RESPECT!!! :D
Rotten
P.S.2004-05-15 14:05:22

zapomnialabym... pozdrawiam ;]]
arashka
glany;p2004-05-15 14:05:00

mam jedno pytanko:) czy bedziecie prowadzic sprzedaz Revengerow? czy moze jest z tymi glanami cos nie tak, ze ich nie macie w swojej ofercie?(; tak mnie to zastanowilo... bo widze same pozytywne opinie na Wasz temat, wiec gdy nadejdzie pora na nowe glany, bylabym hepi mogac zamowic je u Was...;]
arashka
:)2004-05-10 14:05:44

A ja się pożalę.........bu......czemu tak mało ubranek dla dziewczyn?? Jakieś spódniczki moro czy cuś by się przydało ;) pozdr.
Iron
:D2004-05-08 12:05:37

Heh, coz ja moge powiedziec? Najzwyczajniej BAJKA!! :D
Produkty swietnej jakosci, dobrze zapakowane, wysłane jak najszybciej jest do możliwe, w dodatku stosunkowo nie takie drogie...czego chciec wiecej? Polecam :D
Rotten
no co z tymi łańcuchami?2004-05-08 11:05:38

Na innym portalu łańcuch do kupienia za 9 zeta a przesyłka 15. Więcej niż wartość zawartości. Dlatego łańcuch na klucze do spodni chcę kupić w niedalekiej przyszłości u Was wraz z innym towarem. Będą kiedyś te łańcuchy? Czekam i czekam...
BlackKnight
MILITARIAAAAAAAAAAAAAA2004-05-06 12:05:49

Dlaczemu jest tak malo bluz militarnych? Prosimy o wiecej! No i niech uzywana bluza BW stanie sie wreszcie dostepna!
morphine
Ricken2004-05-05 17:05:47

No bardzo ładny sklepik, Dużo fajnych rzeczy moge tu znaleść i jest bardzo tanio!!! :) i tak trzymać :)
rickenbvb
]:->2004-04-22 19:04:45

butki dostalam blyskawicznie, sa sliczne, obsluga mailowa na bardzo wysokim poziome, wszystko szybko i konkretnie :)
malinq
w pelni usatysfakcjonowana :P2004-04-20 16:04:30

mila, profesjonalna obsluga, ktora dzwonila kilka razy, co mnie bardzo milo zaskoczylo. mam nadzieje ze sie nie zmienicie, bo w przyszlosci na pewno jeszcze cos od Was zamowie :D
marchef
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Bojówki Surplus Over Size black
 

Nowości

Soczewki PENTAGRAM RED
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens