powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
wkur.....2004-05-28 00:05:56

w razie wojny wyslij maila z zamowieniem, nie zapomnij podac telefonu i dokladnego adresu
admin
DEPRESJE MAM2004-05-27 23:05:31

Nie moge nic zamowic prubuje i nic sie wkurwic mozna wyskakuje mi cos takiego "prosze sie wylogowac z systemu i zalogowac sie jeszcze raz" loguje i nic caly czas to samo,poddaje sie.. moze jakos meilem by sie dalo zlorzyc zamowienie?
Kalina
naszywki2004-05-27 11:05:50

spoko maroko .....niedlugo bedzie na maxa
admin
Naszywki2004-05-27 11:05:19

Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, że za mało naszywek sprzedajecie. Proponowałbym dorzucić kilka naszywek.
Vezyhr
do kaliny2004-05-25 18:05:05

Nie sugeruj sie numerami ,najwazniejsza jest dlugosc wkladki w butach ktore nosisz.Ten sam rozmiar w roznych markach butow moze miec inna dlugosc .
admin
MAM PROSBE CO DO ROZMIARÓW :)))2004-05-25 17:05:48

Mam taka mala sprawe napiszcie jakie to sa wogole rozmiary tych butów w tych wiekszych 37,37,39,40,41..
Bo nie za bardzo wiem nie orientuje sie w takich 40 i 41 to 7? :(((
Pozdrawiam i z gory dzieki;)
Kalina
Muzyka przeciwko rasizmowi2004-05-25 11:05:10

Przydała by się bluza z kapturem z logo "muzyka przeciwko rasizmowi". Pozdrowienia
picasso
Do grosstanz2004-05-20 16:05:07

Wszystko mamy opisane na stronie. Poza tym zawsze mozna zapytac na gg. Zapraszamy do lektury faq.
pozdro
Zaloga bunkra
przesylka2004-05-20 11:05:34

ile wynosi koszt przesylki???????????????????????????????????????
grosstanz
no coz :)2004-05-19 00:05:49

no nie wiem co napisac.. jest zajebiscie .. niespodzianka byla EXTRA ee... yyy.... no ten juz tyle rzeczy u Was kupilam i ze wszystkich jestem ciagle extra zadowolona i ten no...oby tak dalej chopy ;)

Pozdrowienia ze Slaska! i do zobaczenia! Hary Hary !
dzudzu
Naszywki, Bluzy itd.2004-05-18 00:05:18

Witajcie, to juz moj drugi wpis posrod opinii tego sklepu. Wszystko jest ok, jutro skladam drugie zamowienie. Tymczasem bardzo nie pasuje mi jedna sprawa - otoz dlaczego naszywki, koszulki i bluzy nie sa rozdzielone wg.zespolow? Nie wiem jak innym, ale mi w zyciu nie chcialoby sie przewalac setek szmatek w poszukiwaniu tej jednej: a podzial na kapele duzo by pomogl.
A, i bylbym zapomnial - chcialem ostatnimi czasy zakupic grindersy: tymczasem, jak sie pozniej dowiedzialem. praktycznie zadnych nie macie na magazynie, i nie zamierzacie sprowadzic. Wiec...po co one nadal leza w ofercie? ;P
Jednak to sprawy czysto techniczne...dlatego..i tak RESPECT!!! :D
Rotten
P.S.2004-05-15 14:05:22

zapomnialabym... pozdrawiam ;]]
arashka
glany;p2004-05-15 14:05:00

mam jedno pytanko:) czy bedziecie prowadzic sprzedaz Revengerow? czy moze jest z tymi glanami cos nie tak, ze ich nie macie w swojej ofercie?(; tak mnie to zastanowilo... bo widze same pozytywne opinie na Wasz temat, wiec gdy nadejdzie pora na nowe glany, bylabym hepi mogac zamowic je u Was...;]
arashka
:)2004-05-10 14:05:44

A ja się pożalę.........bu......czemu tak mało ubranek dla dziewczyn?? Jakieś spódniczki moro czy cuś by się przydało ;) pozdr.
Iron
:D2004-05-08 12:05:37

Heh, coz ja moge powiedziec? Najzwyczajniej BAJKA!! :D
Produkty swietnej jakosci, dobrze zapakowane, wysłane jak najszybciej jest do możliwe, w dodatku stosunkowo nie takie drogie...czego chciec wiecej? Polecam :D
Rotten
no co z tymi łańcuchami?2004-05-08 11:05:38

Na innym portalu łańcuch do kupienia za 9 zeta a przesyłka 15. Więcej niż wartość zawartości. Dlatego łańcuch na klucze do spodni chcę kupić w niedalekiej przyszłości u Was wraz z innym towarem. Będą kiedyś te łańcuchy? Czekam i czekam...
BlackKnight
MILITARIAAAAAAAAAAAAAA2004-05-06 12:05:49

Dlaczemu jest tak malo bluz militarnych? Prosimy o wiecej! No i niech uzywana bluza BW stanie sie wreszcie dostepna!
morphine
Ricken2004-05-05 17:05:47

No bardzo ładny sklepik, Dużo fajnych rzeczy moge tu znaleść i jest bardzo tanio!!! :) i tak trzymać :)
rickenbvb
]:->2004-04-22 19:04:45

butki dostalam blyskawicznie, sa sliczne, obsluga mailowa na bardzo wysokim poziome, wszystko szybko i konkretnie :)
malinq
w pelni usatysfakcjonowana :P2004-04-20 16:04:30

mila, profesjonalna obsluga, ktora dzwonila kilka razy, co mnie bardzo milo zaskoczylo. mam nadzieje ze sie nie zmienicie, bo w przyszlosci na pewno jeszcze cos od Was zamowie :D
marchef
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Tirówka full print camo SKULL
 
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens