powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
się zrealizowało2004-04-17 14:04:44

dziś telefon jutro kurier pod drzwiami- aż się nie spodziewałem:-) Ze szmatek jestem bardzo kontent.Pozdrowienia z 3miasta.Jarec
jarec
Linkin Park - syf2004-04-14 21:04:56

Jeżeli jeszcze raz zobacze na jakiejś stronce dla metali coś o Linkin Park, chyba że jakąś krytyke, to sie chyba pożygam. Jak można coś co ciężko nazwać metalem, a raczem jakiś skejt-metal, albo dress-metal umieścić na takiej stronce. Lepiej dajcie jakieś normalniejsze żeczy zamiast tego, bo każdy kto jest pożądnym metalem wie że skejci niewiedzą nic o życiu ani a niczym i niepowinni być reklamowani na stronach dla elity, czyli metali.
Vader
PLECAKI!!!2004-04-11 12:04:58

brakuje fajnych,tanich szkolnych plecaczków moro. np.pustynne albo metro.EXTRA BY BYŁO kupić taki plecak.sprobojcie wykombinowac!!naprawde!!
BLAZEJ15
RE:Perun2004-04-10 13:04:02

dzieki! - Leszek
admin
ZAJEBISTY SKLEP !!!2004-04-09 09:04:48

jestem BARDZO ZADOWOLONY !!! pełen profesjonalizm, naprawde super i solidnie, szybki kontakt ! Leszek jestes wporzo ! :)

spodnie doszly do mnie chyba na drugi dzien, pasuja idealnie, super material - POLECAM !

juz troche kupilem rzeczy przez internet i nigdy nie bylem tak zadowolony :)

jeszcze raz P O L E C A M ! ! !
perun
koreanskie piesni patriotycne2004-03-26 09:03:23

w zwiazku z ogromnym zainteresowaniem szalonymi rytmami muzyki koreanskiej juz niedlugo dostepny bedzie prawdziwy hit-najnowsza plyta choru slowikow z phenianu"dong pong kimirsen"("kochaj nas , nasz jurny wodzu kimirze")liczba egzemplarzy bedzie graniczona.wydawnictwo limitowane w oryginalnym etui z brezentu plandecznego.
wolnosc dla TYBETU!!!
admin
Dominika (Śląsk) :)2004-03-24 22:03:25

eh no i zapomnialabym... tak w ogole to

WOLNOSC DLA TYBETU!!!
dzudzu
Dominika (Śląsk) :)2004-03-24 22:03:01

coz tu duzo mowic! Super sklep.. przesylki expresowo! towar bez najmniejszych zarzutow, i jakby to powiedziec "fest" w porzadku sprzedawcy i kontakt z nimi :) tylko polecic innym :) i.... KUPOWAC:)

tylko obnizcie te ceny paskow :P hehe pozdrawiam i do uslyszenia wkrotce! dzieki jeszcze raz! :)
dzudzu
sklep zajebisty2004-03-15 02:03:34

hail !!zajebisty sklep,wreszcie jeden porzadny w internecie wysylkowy,nie wiedzialem ze macie strone,nie bede musial jezdzic specjalnie do sz-na ze s-cia,tylko najwyczajniej sobie zamowie wysylkowo m/
Baphomet
zamawiany zjeb...2004-03-06 16:03:02

uwaga zjeb: no wiec jestescie za szybcy :P, gdyz gdy zamawialem glany to chcialem jeszcze wyslac maila z pytaniem czy bylo by mozliwe dorzucic cos do tego zamowienia lub spytac sie przez telefon, bo zdaje sie ze jeszcze dzwonicie do klienta przed wysylka, no ale nie udalo sie, bo telefonu nie bylo, to jest raz... and, jakis czas temu byl do kupienia tu trudnodostepny, bialy puder, teraz go juz nie ma, fajnie by bylo gdyby sie dosc szybko pojawil :P, to jest dwa... wiecej zjebow nie pamietam, za wszystkie...
fl4k
na boga2004-03-02 22:03:50

prosze was serdecznie:piszcie jakies zjeby na nas bo wyglada to na jakas niewybredna propagande...a my sie czujemy jak buły w smalcu(ale i tak zajebiste dzieki).
admin
fafarafa2004-03-02 20:03:48

Zamówiłem kurteczkę i doszła w dwa dni, a z zakupu jestem bardzo kontent!!! Wszystkim, którzy się wahają, mówię zatem, że mogą spokojnie zamawiać stuff, i nie pożałują!!!
dziemak
chinskie martensy2004-03-02 16:03:06

drodzy panstwo!!!jesli chcecie nosic buty wytwarzane w 100% przez europejczykow zapraszamy do zakupu innych marek niz dr martens i grinders
admin
Martnesy by net2004-03-02 15:03:27

Dzis dostalem paczke. Czekałem dobe :))) Zgadza sie z zamowieniem :) Paczka dotarla w calosci :) Jestem troche w szoku ze dr martens robi buty w Chinach :) widac sila robocza w Angli jest za droga. Polecam sklep i załoge bunkra

Jacek Mahorowski
jmahorow
dzięki2004-02-19 23:02:17

Jest nam niezmiernie ...zajebiscie miło czytać takie pochlebne opinie.Mamy nadzieje że będzie ich więcej.Jezeli macie jakieś uwagi i pretensje mailujcie i piszcie opinie.Dzialamy bardzo krótko, więc mogą się nam przytrafiać babole-prosimy o wyrozumiałość.Ave bracia i siostry
admin
Paczka dotarla2004-02-19 19:02:18

Pierwszy raz kupilem przez internet jakies ubranko:)
Bunkier sprawil sie 100% pozywtywanie:)Paczka dotarla do stolicy nastepnego dnia po zlozeniu zamowienia. Kurtka i spodnie zgodne z moimi oczekiwaniami:)) Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim, bo obsluga na super poziomie. Szybko, milo i sprawnie.

pozdrawiam
thame
siemanko2004-02-17 14:02:30

Siemanko.
Na poczotku pozdrawiam i gratuluje zalozycielom sklepu :)tylko szkoda ze w niektorych kategoriach nie ma towaru.mam nadzieje ze braki beda uzupelnione
pozdrawiam
kanada
do fl4k2004-02-15 00:02:30

dzieki stary!!!tyramy po nocach żebyście byli zadowoleni.jak coś nie gra to piszcie-będziemy wiedzieli co poprawić. wolność dla TYBETU !!!
admin
bardzo (...) bardzo pozytywna opinia !2004-02-14 15:02:11

zamowilem w czwartek stad glany... z malymi watpliwosciami czy beda dobre... bo nigdzie nie moglem znalesc tak duzych glanow aby pasowaly na moja stope... no i zlozylem zamowienie w czwartek... dzisiaj doszly... niecale dwa dni... cholernie szybko, a glany sa wspaniale ! polecam sklepik !
fl4k
Zajebisty sklep2004-02-10 17:02:01

JEST TO NAJLEPSZY SKLEP W SZCZECINIE NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO !!!!!!!!!!!!! WARTO DO NIEGO ZAGLADNAC !!!!!!!!
NAPEWNO ZNAJDZIESZ COŚ TAM DLA SIEBIE !!!!!!!!
KaRo
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Tirówka new style bila 8 21165-306
 

Nowości

Szorty BDU black
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens