powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
Tirówka2010-02-01 11:02:51

Bardzo szybko wysłali. Sklep godny polecenia.
Pozdrawiam załogę Bunkra
Niepogodzony
do wilk_punk2010-01-28 23:01:33

sklep bunkier jest tylko i wyłącznie w szczecinie
admin
e-mail2010-01-28 12:01:33

czy wy w ogóle czytacie maila? wysłałam już dwa i żadnego odzewu z waszej strony :/
garfik
2010-01-26 10:01:28

Jest sklep Bunkier w woj. podkarpackim ?
wilk_punk
N2B WASHED2009-12-23 11:12:04

Załoga bunkier.com jak zwykle pełna profecha!!! Szybko i konkretnie. pozdrawiam i wesołych świąt - marcinb
fuckass
airborne khaki2009-12-18 19:12:44

Witam jakis miesiąc temu zamówiłem spodnie. Będą one wkońcu?
jack89
mundury wz. 932009-12-07 18:12:02

Witam! Już kilka razy kupowałem i wszystko jest w porządku, tak jak być powinno. Mam tylko taki ból: nie ma w ofercie polskich mundurów wz. 93 czy wz. 89 (te pierwsze są powszechnie na wyposażeniu WP, te drugie zostały wycofane- słynne "panterki"). Mundury są szyte przez firmę ze Szczecina, a niekiedy można się natknąć na oferty AMW w sprawie zbycia sortów mundurowych- ostatnio widziałem bodajże wyprzedaż 100 kurtek (nie wiem czy to były bechatki czy panterki) za 2000 zł czy coś koło tego. Bluzy wz. 93 mają oprócz 4 standardowych kieszeni z przodu, jeszcze dwie z tyłu zapinane na zamek, dwie na guziki na lewym ramieniu oraz jadną takąż na prawym, co czyni je o wiele bardziej funkconalnymi od innych tego typu. Natomiast Panterka jest bardzo dobra na mrozy, tak samo jak czapki futrzane. Co sądzicie na ten temat?
arkam
do bart22812009-11-17 16:11:49

narciarki nie są ocieplane - nadają się raczej na wczesną jesień oraz na wiosnę.
admin
spodnie duzo spodniiiiiiii2009-11-16 22:11:06

drugi raz kupuje w tym sklepie .....WSZYSTKO mega porzadnie na czas rozmiarowka na sklepie tez ok ....DZIEKI za wspolprace.....num
numa24
Narciarki ciepłe?2009-11-15 11:11:28

Kurtki z serii narciarki nadaja sie na chłodne zimowe dni??
bart2281
2009-11-14 15:11:27

powiem tak, od kilku lat kupuję ciuchy tylko i wyłącznie przez neta, ale tak szybko jak z tego sklepu, to paczuszka nigdy nie przyszła ;) wielki pozytyw, warto kasę zostawiać w bukrze :] pozdrawiam
yojek
do Devill112009-11-13 15:11:42

jeszcze nie - leżą odłożone i czekają aż przyjdzie paczka od ciebie, bo jak do tej pory jej nie dostaliśmy.
admin
2009-11-13 14:11:29

zostały do mnie wysłane te glany 43. ?
Devill11
do Duban2009-11-04 09:11:09

małe sprostowanie: GLS-em idą tylko duże paczki. reszta standardowo jak do tej pory - pocztą.
admin
Świetny sklep2009-11-03 22:11:55

Bardzo polecam sklep.
Zamówienie w niedzielę, we wtorek paczka u mnie.
Wszystko idzie GLSem.
Tylko przydałoby się zamówić trochę towaru, bo najlepsze się skończyły :(

Pozdrawiam!
Duban
2009-11-02 22:11:20

Czekam juz od czwartku na emaila od was. Jest mianowicie taki problem, że 42 na długośc ujdzie ale na szerokosci nie bardzo słyszałem ze połówki sa własnie bardziej na szerokosc niz na długośc to pomóżcie mi wziąśc wymienic na 43 czy 44. Juz tu nie bede tu spamował tylko jak cos wyslijcie mi odrazu na email adres do odsyłki.
Devill11
do Devill112009-10-28 10:10:26

PS. dział "opinie" służy do wyrażania przez klientów opinii na temat sklepu a nie do korespondencji. od tego jest mail i telefon.
admin
do Devill112009-10-27 21:10:41

poszła dzisiaj kurierem GLS - jutro powinna być u ciebie.
admin
2009-10-27 16:10:56

Paczka poszła dzisiaj czy jutro bo mam wyjazd i nie wiem kiedy się jej spodziewać ?
Devill11
2009-10-27 08:10:55

Dobrze wyślijcie 42 ;p
Devill11
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Kurtka M65 Miltec oliv
 

Nowości

Soczewki PENTAGRAM RED
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens