powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
do Devill112009-10-26 22:10:47

jeszcze nie dotarła - z firmą Steel zawsze są jakieś problemy.
admin
2009-10-26 16:10:55

Kurde boje się że 42 będzie za mały. Tzn za mały nie będzie ale mi chyba jeszcze noga urośnie ;] A ta ta dostawa nie dotarła jeszcze ?
Devill11
2009-10-26 16:10:33

Dobra namyśliłem się proszę wysłać te 42. w sumie 1cm luzu mi wystarczy.
Devill11
do Devill112009-10-26 12:10:08

42 mamy. wysyłać?
admin
2009-10-23 22:10:01

a nr. 42 macie ?
Devill11
do Devill112009-10-23 16:10:59

z przyczyn niezależnych od nas nie dotarła jeszcze do nas dostawa od firmy steel - jeśli nie chcesz czekać to wyślij mailem numer konta a my zwrócimy ci pieniążki.
admin
2009-10-23 15:10:09

Przepraszam za niecierpliwość ale te glany maja być na prezent wiec wysłane zostały ? Jak tak to kiedy ?
Devill11
do Devill112009-10-19 20:10:11

tak jak rozmawialiśmy przez telefon - czekamy na dostawę ze steela bo zabrakło rozmiaru 43 - w tym tygodniu napewno zostaną do ciebie wysłane.
admin
Wysyłka.2009-10-19 16:10:45

Mogę sie dowiedziec czy juz steele zostały do mnie wysłane (wymiana nr.)
Devill11
do Devill112009-10-05 19:10:48

czarne były przy egzemplarzach ze starych dostaw i obawiam się że takowych już może nie być. od jakiegoś czasu steel montuje srebrne i nic z tym nie da się zrobić - chyba że złożysz zażalenie do producenta
admin
.2009-10-02 22:10:22

Mam już ostatnie pytanie jak zamówiłem te N-Steel blk 15D to na zajęciach ta blaszki miedzy która przeprowadza się sznurówkę były czarne a ja dostałem srebrne. Czy mogę dostać teraz czarne przy wymianie na inny rozmiar ?
Devill11
do Devill112009-10-02 19:10:03

jasne że jest możliwość wymiany, ale ty pokrywasz koszty przesyłki. odsyłaj buty na nasz adres. do paczki włóż paragon z kartą gwarancyjną (wystawimy nową), kartkę ze swoimi danymi i podanym rozmiarem na jaki chcesz wymienić oraz 10pln na paczkę zwrotną do ciebie.
admin
do pigulam12009-10-02 17:10:00

nie ponoć tylko napewno zostały wysłane 14.09. oto numer listu przewozowego: (00)159007735069745576.
i proszę nie wypisuj w takiej sytuacji uwag w stylu "czy faktycznie zależy wam na klientach?" bo temat był już w opiniach wałkowany nie raz, ale specjalnie dla ciebie powtórzę: OD DNIA WYSŁANIA PACZKI NIE MAMY WPŁYWU NA DORĘCZENIE JEJ PRZEZ POCZTĘ WIĘC PROSZĘ NIE MIEĆ DO NAS PRETENSJI JEŚLI PACZKA IDZIE ZBYT DŁUGO.
admin
Buty2009-10-02 17:10:00

Eh buty przyszły po 3 dnich ale okazaly sie o duzo za duze ;/ Czy jest mozliwosc wymiany ?
Devill11
2009-10-01 18:10:34

zamawiałam u was spodnie bojówki ponoć zostały wysłane 14.09.09 trochę długo bo jeszcze nic nie mam
a niby miało być szybko i zwinnie
bez telefonicznego potwierdzenia a miało być.
czy faktycznie zależy wam na klientach?
pigulam1
RE:2009-09-30 20:09:28

A to przepraszam dziękuje za szybką odpowiedz duży + dla stronki :)
Devill11
do Devill112009-09-30 20:09:24

zostały dziś wysłane.
ps. źle coś doczytałeś - generalnie to ty powinieneś zadzwonić i potwierdzić swoje zamówienie - my dzwonimy tylko gdy są jakieś komplikacje ze zrealizowaniem zamówienia
admin
Wysyłka.2009-09-30 20:09:03

Witam zamówiłem 29.09.07 glany czy zostały one już wysłane bo zależy mi na szybkości, a nikt nie zadzwonił z potwierdzeniem "mojej osoby" z tego co czytałem powinien ktoś zadzwonić ?
Devill11
do Cegla892009-09-30 07:09:16

jasne że możesz - odeślemy do producenta i zobaczymy co powie ich rzeczoznawca. musisz się tylko liczyć z tym że taka procedura trochę trwa...
admin
Gwarancja2009-09-22 08:09:46

Kupiłem glany 24.10.2008r. a teraz puścił w nich szef. Chciałem je oddać na gwarancje, ale nie wiem czy mogę jeśli skóra nie jest w idealnym stanie.
Przepraszam że piszę tu ale liczę na szybką odpowiedź.
Cegla89
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

T-shirt METAL MANIACS (k28)
 
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens