powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
do Devill112009-10-26 22:10:47

jeszcze nie dotarła - z firmą Steel zawsze są jakieś problemy.
admin
2009-10-26 16:10:55

Kurde boje się że 42 będzie za mały. Tzn za mały nie będzie ale mi chyba jeszcze noga urośnie ;] A ta ta dostawa nie dotarła jeszcze ?
Devill11
2009-10-26 16:10:33

Dobra namyśliłem się proszę wysłać te 42. w sumie 1cm luzu mi wystarczy.
Devill11
do Devill112009-10-26 12:10:08

42 mamy. wysyłać?
admin
2009-10-23 22:10:01

a nr. 42 macie ?
Devill11
do Devill112009-10-23 16:10:59

z przyczyn niezależnych od nas nie dotarła jeszcze do nas dostawa od firmy steel - jeśli nie chcesz czekać to wyślij mailem numer konta a my zwrócimy ci pieniążki.
admin
2009-10-23 15:10:09

Przepraszam za niecierpliwość ale te glany maja być na prezent wiec wysłane zostały ? Jak tak to kiedy ?
Devill11
do Devill112009-10-19 20:10:11

tak jak rozmawialiśmy przez telefon - czekamy na dostawę ze steela bo zabrakło rozmiaru 43 - w tym tygodniu napewno zostaną do ciebie wysłane.
admin
Wysyłka.2009-10-19 16:10:45

Mogę sie dowiedziec czy juz steele zostały do mnie wysłane (wymiana nr.)
Devill11
do Devill112009-10-05 19:10:48

czarne były przy egzemplarzach ze starych dostaw i obawiam się że takowych już może nie być. od jakiegoś czasu steel montuje srebrne i nic z tym nie da się zrobić - chyba że złożysz zażalenie do producenta
admin
.2009-10-02 22:10:22

Mam już ostatnie pytanie jak zamówiłem te N-Steel blk 15D to na zajęciach ta blaszki miedzy która przeprowadza się sznurówkę były czarne a ja dostałem srebrne. Czy mogę dostać teraz czarne przy wymianie na inny rozmiar ?
Devill11
do Devill112009-10-02 19:10:03

jasne że jest możliwość wymiany, ale ty pokrywasz koszty przesyłki. odsyłaj buty na nasz adres. do paczki włóż paragon z kartą gwarancyjną (wystawimy nową), kartkę ze swoimi danymi i podanym rozmiarem na jaki chcesz wymienić oraz 10pln na paczkę zwrotną do ciebie.
admin
do pigulam12009-10-02 17:10:00

nie ponoć tylko napewno zostały wysłane 14.09. oto numer listu przewozowego: (00)159007735069745576.
i proszę nie wypisuj w takiej sytuacji uwag w stylu "czy faktycznie zależy wam na klientach?" bo temat był już w opiniach wałkowany nie raz, ale specjalnie dla ciebie powtórzę: OD DNIA WYSŁANIA PACZKI NIE MAMY WPŁYWU NA DORĘCZENIE JEJ PRZEZ POCZTĘ WIĘC PROSZĘ NIE MIEĆ DO NAS PRETENSJI JEŚLI PACZKA IDZIE ZBYT DŁUGO.
admin
Buty2009-10-02 17:10:00

Eh buty przyszły po 3 dnich ale okazaly sie o duzo za duze ;/ Czy jest mozliwosc wymiany ?
Devill11
2009-10-01 18:10:34

zamawiałam u was spodnie bojówki ponoć zostały wysłane 14.09.09 trochę długo bo jeszcze nic nie mam
a niby miało być szybko i zwinnie
bez telefonicznego potwierdzenia a miało być.
czy faktycznie zależy wam na klientach?
pigulam1
RE:2009-09-30 20:09:28

A to przepraszam dziękuje za szybką odpowiedz duży + dla stronki :)
Devill11
do Devill112009-09-30 20:09:24

zostały dziś wysłane.
ps. źle coś doczytałeś - generalnie to ty powinieneś zadzwonić i potwierdzić swoje zamówienie - my dzwonimy tylko gdy są jakieś komplikacje ze zrealizowaniem zamówienia
admin
Wysyłka.2009-09-30 20:09:03

Witam zamówiłem 29.09.07 glany czy zostały one już wysłane bo zależy mi na szybkości, a nikt nie zadzwonił z potwierdzeniem "mojej osoby" z tego co czytałem powinien ktoś zadzwonić ?
Devill11
do Cegla892009-09-30 07:09:16

jasne że możesz - odeślemy do producenta i zobaczymy co powie ich rzeczoznawca. musisz się tylko liczyć z tym że taka procedura trochę trwa...
admin
Gwarancja2009-09-22 08:09:46

Kupiłem glany 24.10.2008r. a teraz puścił w nich szef. Chciałem je oddać na gwarancje, ale nie wiem czy mogę jeśli skóra nie jest w idealnym stanie.
Przepraszam że piszę tu ale liczę na szybką odpowiedź.
Cegla89
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Tirówka new style bila 8 21165-306
 

Nowości

Szorty BDU oliv
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens