powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


Bluzy
Czapki
Gadżety
Glanoteka
Kurtki
Piercing
Spodnie
Swetry
T-shirty
Torby i plecaki
PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
zamówiemie2009-09-18 14:09:58

Cześć, ja tam dostałem swoje zamowienie od razu:) rozmiar tak idealny ze nawet nie musze skracac:).Już niebawem zamawiam kolejne spodnie, tym raze brytyjki. Pozdro, mobeone- Łódź
mobeone
do Maksio2009-09-09 13:09:41

24.08 - data wysłania przez nas paczki. sorry ale na doręczanie paczek przez pocztę my wpływu nie mamy. istnieje możliwość że nie zostawili ci awiza a paczka leży cały czas na poczcie i czeka na ciebie - proponuję pofatygować się na pocztę i najzwyczajniej zapytać o paczkę do ciebie.
admin
do czwarte_pietro2009-09-09 13:09:39

zamówienie złożyłaś 2009-08-21 18:22:45(piątek)- my pracujemy od poniedziłu do piątku do godz. 16.00 więc nie dziw się że dane do wpłaty dostałaś dopiero 24.08 (poniedziałek). paczkę wysłaliśmy w dniu w którym wpłynął do nas twój przelew czyli 26.08 - tak jak pisałem to już nie raz innym użytkownikom: OD DNIA WYSŁANIA PACZKI NIE MAMY WPŁYWU NA DORĘCZENIE JEJ PRZEZ POCZTĘ WIĘC PROSZĘ NIE MIEĆ DO NAS PRETENSJI. JEŚLI PACZKA NIE DOTARŁA JESZCZE TO JEST SZANSA ŻE KTOŚ Z POCZTY NIE ZOSTAWIŁ CI AWIZA I PACZKA NAPEWNO LEŻY NA TWOJEJ POCZCIE I CZEKA NA ODBIÓR - WYSTARCZY SIĘ PRZEJŚĆ NA POCZTĘ I ZAPYTAĆ O SWOJĄ PRZESYŁKĘ.
admin
przesylka2009-08-31 12:08:30

w poniedzialek zeszlego tygodnia zamowilam glany za pobraniem.. dzisiaj mija tydzien a glanow nie ma..
bogusia898
Przesyłka2009-08-30 12:08:18

Tydzień temu złożyłem zamówienie na N Steel 115 black za pobraniem i jak nie było tak niema :)
Maksio
przesyłka przesyłka2009-08-29 08:08:37

21 sierpnia złożyłam zamówienie, 24 przyszły do mnie dane do przelewu, zatem go wykonałam, a dzisiaj mamy 29 i paczki nie ma. i tak w gruncie rzeczy nie minął tydzień od zaksięgowania pieniędzy, NO ALE to jest plecak kostka, do szkoły, przydałoby się, żeby doszedł na czas :)
czwarte_pietro
2009-08-25 16:08:52

Dzięki baardzo przesyłka dotarła już wczoraj !!! spełnia wszystkie moje oczekiwania był to mój pierwswzy zakup w Waszym sklepie i na pewno nie ostatni !!! pozdro !!! opinia : 10/10
POLECAAAM !!!!
linkin00
do linkin002009-08-24 20:08:21

twoja przesyłka została wysłana 20.08 - reszta już zależy od poczty...
admin
linkin002009-08-19 19:08:09

Siemankoo !!!
Sklepik ogółem świetny ... na poziomie !!! polecony przez znajomego i na pewno ja osobiscie bedę polecał tę stronkę znajomym ... zakupu już oczywiscie dokonałem ... szkoda tylko że brak jest wielu produktów zajebistych zwłaszcza !!! mam nadzieję że braki zostaną uzupełnione !!! AvE !!!
linkin00
2009-08-19 18:08:15

Witam chciałbym zapytać w jakim czasie otrzymam zaówione rzeczy jesli zamówienie zostało złożone dn 19.08 ??? !!! ???
z góry wielkie dzięki
linkin00
do bkasjan2009-08-14 10:08:05

czarno-białe są - zielonych brak
admin
Pytanie o towar2009-08-11 09:08:22

Ponawiam pytanie czy dostępne są czapeczki truck'erki czarno-białe lub zielono-białe??
bkasjan
Pytanie o truckerkę2009-08-10 07:08:47

Jako, że widzę, iż dawno nie było tu aktualizacji stąd moje pytanie zanim zamówię towar. Czy są dostępne czapki tirówki classic black-white lub green-white? Proszę o odpowiedz i pozdrawiam.
bkasjan
do tgchan2009-08-06 16:08:08

na każde buty ustawowo jest 24 miesiące - z tym że my jako sklep dajemy 12 miesięcy i w ciągu tego czasu temat reklamacji u producenta załatwiamy my, natomiast przez następne 12 miesięcy jeśli zajdzie potrzeba reklamacji to sam reklamujesz buty u producenta (najlepiej skorzystać wtedy z pomocy Federacji Praw Konsumenta).
admin
Gwarancja na buty HD?2009-07-27 18:07:15

Witam jaki jest okres gwarancyjny na buty HD?
tgchan
2009-07-25 03:07:25

zamówiłem sobie bluzę bnr mam pytanie ja jestem nie wymiarowy czy oni szyć nie umieją rękawy są w sam raz a dół bluzy sięga mi do pępka po za tym jestem bardzo zadowolony ze współpracy mogli byście furażerki dorzucić do asortymentu
jabolmax
do wszystkich marudnych buców2009-07-20 23:07:14

widze ze jest to miejsce wyrazania swoich flustracji odnosnie przesyłek...nie wiem skad wam sie wzieło marudzenie...ja zamowilem spodnie...byl problem, poczta zagubila paczke...zadzwonilem...bez problemu odebral chlopak, profesjonalnie zalatwilismy ponowna wysylke i nie bylo probleu...dwa dni i spodnie byly...proponuje przejsc na strone poczty polskiej i tam sie troche po uzewnetrzniac!pzdr.
xpiotrekxhc
do yar2009-07-17 13:07:35

wysyłasz tą rzecz do nas, do paczki wkładasz kartkę ze swoimi danymi, piszesz na jaki rozmiar chcesz wymienić i wkładasz do paczki 10pln na przesyłkę - ewentualnie koszta przesyłki wpłacasz na nasze konto - jak ci wygodniej.
admin
wymiana2009-07-06 22:07:05

jak mogę wymienić jakąś rzecz
bo niestety nie można się dodzwonić
yar
do wiedzmuch2009-06-30 11:06:33

tego wzoru krawatu nie ma i w najbliższym czasie napewno nie będzie
admin
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

Krawat szeroki MISFITS
 

Nowości

Soczewki BLUE VAMPIRE
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens